(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä Joensuun alueelle
Barona Teollisuus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2020

Etsitkö yhden TYÖN juttua?

Haemme iloiseen ja kannustavaan joukkoomme kokenutta SÄRMÄÄJÄÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen.Työ on alkuun vuokratyöpaikka, jonka jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävinäsi ovat erilaiset särmääjän tehtävät, joten olet etsimämme tyyppi, mikäli sinun käsissäsi taipuu paksumpikin rauta. Työtä tehdään alkuun 1-vuorossa, mutta sinulle sopisi yhtälailla työskentely 2-vuorossa.

Kauttamme työllistyy särmääjiä eri asiasyrityksiin, joten työskentelypaikkaa voidaan sovitella tarpeittesi, taitotasojesi sekä sijaintisi perusteella. Näin ollen materiaalipaksuudet voivat vaihdella myös ohutlevytöihin asti.

Arvostamme omatoimisuutta, tarkkuutta sekä motivoitunutta työskentelyasennetta. Hakijoiden ykköskentälliseen valitsemme henkilöt, joilta löytyy aiempaa taustaa särmäystöistä. Joukkue kaipaa aina myös yllättäjiä, joten esimerkillisellä asenteella voit myös napata itsellesi mahtavan työpaikan!

Tarjoamme käyttöösi modernit ja viihtyisät työskentelytilat ja mikä tärkeintä - esimiehet sekä työkaverit ovat mukavia. Lisäksi kauttamme saat työturvallisuuden e-perehdytyksen sekä hyvät työterveyspalvelut.

Palkkaus: Teknologiateollisuuden TES, sopimuksen mukaan.

Työt alkavat sovitusti heti sopivan tyypin löydyttyä, joten älä aikaile, vaan jätä hakemuksesi heti oheisesta linkistä!

Muut mahdollisuudet: Kartoitamme aina haastattelussa myös muita työmahdollisuuksiamme taustasi, kiinnostuksesi ja käytettävyytesi mukaan.

Lisätietoja ma-pe klo 09-14 välisenä aikana: Timo Vainikainen, 0500 378 580, timo.vainikainen@barona.fi

Kiitos ilmoituksemme lukemisesta, toivottavasti jätät hakemuksesi pikaisesti. Mikäli tämä tehtävä ei kuitenkaan jostain syystä sytyttänyt, niin tutustuthan muihin avoimiin tehtäviimme osoitteessa https://careers.barona.fi