(Poistunut julkaisusta)

Särmääjä, Fibercut Oy
Go On Seinäjoki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2019
Fibercut Oy on vuonna 2016 perustettu ähtäriläinen yritys, joka tarjoaa alihankintana pääasiassa levyjen leikkausta ja särmäystä. Tuotannossa pyritään hyödyntämään uusinta käytössä olevaa teknologiaa. Nykyaikaiset toimitilat sijaitsevat Ähtärissä ja yrityksellä on käytössään n.1500 neliötä tuotantotilaa.

Etsimme Fibercutille Ähtäriin SÄRMÄÄJÄÄ toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee olla alan koulutus tai työkokemusta särmääjän tehtävistä. Emme kuitenkaan odota, että olet valmis ammattilainen, sillä työhön saat kattavan perehdytyksen. Peräänkuulutamme reipasta ja motivoitunutta asennetta, jolla pääset tässä työssä jo pitkälle!

Työnkuvaasi kuuluu särmääjän työtehtävät Bystronic-koneilla. Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassaolevan työsuhteen nykyaikaisessa ja kasvavassa yrityksessä. Mikäli kiinnostuit, jätä hakemuksesi järjestelmäämme osoitteessa www.go-on.fi. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Seinäjoen HR-asiantuntija Cici Mäki-Hakola, puh. 040 180 3786, cici.maki-hakola@go-on.fi.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus.
Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten Liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.