SAP Solution Owner
VR Group Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.2.2021

Haluatko työskennellä takuulla ainutlaatuisessa työympäristössä? Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä ja olet mahdollistamassa ympäristöystävällisemmän tavan liikkua ja liikuttaa. 

Haemme SAP Solution Owneria VR Groupin talousyksikköön Helsinkiin.  

Me talous- ja rahoitusyksikkössä tarjoamme konsernille talouden ja rahoituksen kokonaispalvelun. Toimintamme tavoitteena on tukea ja kehittää omalta osaltamme konsernin taloushallintoa sekä liiketoimintaa.

SAP Solution Ownerina olet osa talouden järjestelmäryhmäämme, joka vastaa taloushallinnon järjestelmistä osallistuen eri kehitysprojekteihin. Järjestelmäryhmässä teemme tiivistä yhteistyötä konsernin IT:n, toimittajien, talouden ja liiketoimintojen kanssa.  Vastaat SAP:n käyttöoikeusylläpidosta, käyttäjähallinnasta sekä erilaisista kehityshankkeista talouden järjestelmäkentässä. Tehtävässä pääset kehittämään SAP:n eri ratkaisuja sekä ratkomaan erilaisia ongelmia.  Tehtävä tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden päästä osaksi ja nähdä ison konsernin toimintaa.

 Sinulla on 

 • Soveltuva korkeakoulututkinto, esim. KTM, DI tai AMK -tasoinen tutkinto
 • ymmärrys taloushallinnon prosesseista ja lainalaisuuksista
 • Perustiedot SAP:n liittymärajapinnoista
 • Kokemusta SAP:n RE-moduulista tai käyttöomaisuuskirjanpidosta
 • Kokemusta SAP ECC:n sovellusylläpidosta ja kehityksestä. Tarvittaessa näiden osa-alueiden osalta sinulle voidaan järjestää koulutusta.
 • Hyvät suomen ja englannin kielen viestintätaidot
 • Palveluhenkinen asenne, eli jaksat auttaa loppukäyttäjiä ongelmien selvittämisessä

Toivomme, että sinulla on halu oppia ja kehittää omaa osaamista, sillä talouden järjestelmäryhmän kenttä on erittäin laaja, ja rooliasi voidaan organisoida osaamisesi perusteella. Odotamme, että kehität aktiivisesti oman vastuualueesi toimintaa ja rohkeutta tuoda esille näkemyksiäsi ymmärrettävästi. Eduksesi katsotaan hyvät excel-taidot ja aiempi kertynyt kokemus SAP-tehtävistä, mutta se ei ole ehdoton vaatimus. 

10 syytä valita meidät 

 1. Vaikutat työlläsi satojentuhansien ihmisten arkeen ja matkustamiseen sekä tuhansien rahtitonnien liikuttamiseen 
 2. Pienennämme toiminnallamme yhteiskunnan hiilijalanjälkeä  
 3. 6 000 mukavaa työkaveria ja ammattilaista 
 4. Monenlaisia koulutus- ja oppimismahdollisuuksia sekä erilaisia urapolkuja 
 5. Kilpailukykyinen kuukausipalkka ja kannustavat palkitsemismallit  
 6. Työaikajoustoja eri elämäntilanteisiin ja etätyömahdollisuus
 7. Vapaata liikkumista Suomen rautateillä niin työ- kuin vapaa-ajalla sekä monipuolisia matkailu- ja virkistysmahdollisuuksia henkilökuntahintaan kotimaassa ja ulkomailla 
 8. Tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiisi sekä päivittäiseen lounasruokailuun 
 9. Laajat työterveyshuollon palvelut 
 10. Modernit työvälineet ja työtilat 

Tekemisemme keskiössä ovat asiakkaat ja kasvu sekä henkilöstön hyvinvointi. Kehitämme jatkuvasti johtamistamme ja kulttuuriamme, sillä uskomme hyvän työntekijäkokemuksen tuottavan myös parhaan asiakaskokemuksen. 

Panostamme vahvasti tulevaisuuteen ja digitalisaatioon. Kaikkea toimintaamme ohjaa vastuullisuus ja jatkuva kehittyminen, sillä haluamme olla myös jatkossa merkittävä joukkoliikenteen ja logistiikan suunnannäyttäjä.
 
Kiinnostuitko? 

Hienoa! Jätä hakemus 28.2.2021 mennessä oheisen linkin kautta.  Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten suosittelemme hakemuksen jättämistä mahdollisimman pikaisesti.

Kaipaatko lisätietoa? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Product Owner Veli-Pekka Kyöstilä puhelimitse 040 862 2218.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja kunnossapidon palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 6 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä. VR Groupin sisäiset konsernipalvelut tukevat ja palvelevat konsernin liiketoimintoja.  

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

 • Ilmoitusnumero: 1423108
 • Tehtäväalue: IT
 • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
 • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
 • Hakuaika päättyy: 28.2.2021
 • Hakuosoite: www-osoite
 • Yhteyshenkilö: Tarja Kettunen
 • Sijainti: Helsinki