SAP Solution Architect, Wood Supply
Metsä Group

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Haemme nyt ICT-organisaatioon Espooseen Metsä Forestin liiketoiminta-alueelle kokenutta SAP Solution Arkkitehtia.

SAP Solution Architect, Wood Supply

Millainen työ sinua odottaa?

Nyt on SAP-osaajalle ainutlaatuinen tilaisuus päästä kehittämään uusimmilla SAP teknologioilla ICT-ratkaisuja Metsä Forestin liiketoiminta-alueelle, joka on edelläkävijä metsäalan digitaalisissa ratkaisuissa. Toimit ratkaisuarkkitehtina erityisesti Metsäliitto Osuuskunnan jäsenten ja osuuspääomien hallinnan, jäsenille tarjottavien sähköisten palveluiden sekä puukaupan ratkaisuille.

Kehitystä tehdään SAFen ketterän kehityksen mallilla, jossa arkkitehtitehtävien lisäksi toimit SAFen mukaisessa Product owner-roolissa vastuualueesi SAP ratkaisuissa. Mikäli et ole vielä SAFe-osaaja, niin saat perehdytyksen, jonka myötä pääset mukaan huippuosaajien joukkoon, jossa tekemisen kehittämistä viedään jatkuvasti eteenpäin. Teet tiiviisti yhteistyötä sekä Metsä Groupin, että toimittajien kehittäjien ja muiden ICT-arkkitehtien kanssa.

Millaista osaamista etsimme?

Etsimme vahvaa teknistä osaajaa, jolla on kyky ohjata ulkoisia kumppaneita sekä keskustella liiketoiminnan kanssa palveluhenkisellä ja oma-aloitteisella otteella. Sinulla on useamman vuoden kokemus kehityksestä SAP teknologioiden parissa ja omaat myös näyttöjä SAP-ratkaisuarkkitehtina toimimisesta. Ohjelmointitausta jollain yleisesti käytetyllä ohjelmointikielellä (esim. Abap, Java) ja tietokantaosaaminen ovat keskeisiä tehtävän vaatimuksia, vaikka ohjelmointityö tehdäänkin ulkoisten kumppaneiden toimesta. Etuna nähdään laaja SAP HANA platform osaaminen ja kokemus cloud-ympäristöistä (mm. SCP, Azure) sekä erilaisista integraatioratkaisuista (esim. ESB -ratkaisut, SAP CPI, SAP PO, SAP Gateway). Puhut ja kirjoitat suomen lisäksi sujuvasti englanniksi.

Miksi Metsä?

Metsä tarjoaa mielenkiintoisia tehtäviä voimakkaasti kehittyvällä ja digitalisoituvalla teollisuuden alueella, jonka toiminta pohjaa maailman parhaan uusiutuvan raaka-aineen, pohjoisen puun, älykkääseen ja kestävään käyttöön. Pääset työskentelemään dynaamisessa, ICT:n ja liiketoiminnan yhdessä muodostamassa työyhteisössä.

Haluatko kuulla lisää? Soita!

Lisätietoja saat soittamalla tulevalle esimiehellesi Development Manager Pasi Pöyhöselle, puh. 050 543 1317, jonka tavoitat parhaiten 3.8. klo 9-10 ja 5.8. klo 14-15.

Miten prosessi etenee?

Hae paikkaa oheisesta linkistä. Liitä mukaan ansioluettelosi (ja kerro myös palkkatoiveesi). Haku on auki 8.8.2021 saakka. Tsemppiä hakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477688
  • Tehtäväalue: IT
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Head Office