(Poistunut julkaisusta)

SAP Retail (IS) -konsultti
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

SAP-yksikkömme kasvaa ja kehittyy vauhdilla uusien S/4HANA -projektien myötä. Haemme joukkoomme kokenutta SAP Retail (IS) -ratkaisua tuntevaa henkilöä, joka on joko toiminut konsulttina toimittajan puolella tai asiakasorganisaatiossa asiantuntijana/pääkäyttäjänä näihin ratkaisuihin liittyen. Tehtäväsi ulottuvat S/4HANAn eri osa-alueille osaamisesi ja kehittymishalusi mukaan. Tervetuloa ammattitaitoiseen ja kehityshaluiseen porukkaamme!

Tehtävä

SAP-konsulttina olet mukana kehitysprojektien ja jatkuvien palveluiden eri vaiheissa. Tehtävät valikoituvat osaamisalueittesi mukaisesti ja pääset varmasti myös oppimaan uutta. Työssäsi suunnittelet ja toteutat ratkaisuja asiakkaille ohjelmiston elinkaaren kaikissa vaiheissa määrittelystä, toteutukseen ja ylläpitoon. Vuorovaikutus ja viestintä ovat tärkeä osa tehtävääsi, sekä asiakkaan suuntaan kuin sisäisestikin. Osallistut ongelmanratkaisuun yhdessä muiden konsulttien kanssa ja olet mukana myös järjestelmän konfiguroinnissa ja dokumentoinnissa.

Toiminnallisena konsulttina olet osa SAP-yksikköämme ja työskentelet Solteqin kokeneiden SAP-konsulttien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Porukkamme kehittää itseään innolla uusien SAP-ratkaisujen parissa. S/4HANA on toimintamme ytimessä, satsaamme osaamisen kehittämiseen ja ensimmäiset Best Practises -projektit on jo viety onnistuneesti maaliin.

Sinä

Etsimme joukkoomme kokenutta SAP Retail -ratkaisun ja kaupan alan erityispiirteiden tuntijaa. Olet halukas toimimaan myös muiden toimialojen SAP-ratkaisujen parissa. Taustastasi riippuen olet tehnyt työuraasi joko asiakkaan tai toimittajan puolella ja tunnet kaupan alan erityispiirteet ja pystyt puhumaan sama kieltä asiakkaan kanssa. Sinulta löytyy kokemusta SAP-ratkaisujen kehittämisestä, vähintään toiminnallisesta määrittelystä ja testauksesta ja toivottavasti myös konfiguroinnista.  Olet valmis tutustumaan S/4HANAan ja SAP Activate projektimalliin, elleivät ne ole ennestään sinulle tuttuja.

Osaat kuunnella asiakasta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Sinulla on hyvä osaaminen SAP ERP -ratkaisuista ja pystyt tunnistamaan asiakkaalle sopivat toimintamallit. Sinulla on kokemusta joiltain seuraavista alueista SAP-järjestelmässä: hankinta/osto, myynti, varastonhallinta, kassaliittymät, tuoterakenteet, master data, hinnoittelu, kampanjat.

Pidät asiakkaiden kanssa toimisesta ja luonteva asiakasyhteistyö onkin työssä onnistumisen edellytys. Oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky täydentävät monipuolista osaamistasi. Saat vietyä asioita positiivisessa hengessä eteenpäin yhteistyössä tiimin muiden SAP-asiantuntijoiden kanssa. Olet valmis matkustamaan Suomessa ja osaat sujuvaa englantia.

Me

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen edut ja hyvät etenemismahdollisuudet mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä, joka myös joustaa tarpeiden mukaan. Saat laittaa itsesi likoon vapaa-ajallakin tai hakea lapset ajoissa hoidosta. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae

Tehtävän sijaintipaikkakunta on Vantaalla tai Tampereella, sillä SAP-konsulttimme sijoittuvat pääosin näille paikkakunnille. Tarvittaessa voimme keskustella muistakin vaihtoehdoista.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi meille, mukana CV ja palkkatoive. Voit hakea tehtävää täyttämällä hakulomakkeen viimeistään 10.8. mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn elokuun alussa. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Jenny Sandgren, jenny.sandgren(@)solteq.com 31.7.2018 alkaen.