(Poistunut julkaisusta)

SAP QA Lead / SAP Test Engineer, System Team
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2020

SAP on vahvasti taustalla koko OP:n tekemisessä ja se pyörittää monia päivittäisiä toimintojamme. Järjestelmän kompleksisuus ja järjestelmässä lymyävät mahdolliset virheet saattavat muodostaa ongelmatilanteita ja näin myös merkittäviä riskejä liiketoimintaamme. Etsimme nyt jäsentä ammattitaitoiseen Test Engineerien chapteriin, joiden vastuulla on varmistaa toiminnallemme kriittisen SAPin toimivuus. Tulet toimimaan testaus- ja implementointiprojektien etulinjassa koordinoiden laadunvarmistusta sekä kehittäen testausmenetelmiä. Kollegoiksesi saat kymmeniä alan ammattilaisia, sillä tässä roolissa pääset oleman tekemisissä monien eri tiimien kanssa päivittäisessä arjessasi.  

 

Me OP:lla olemme tylsiä ja puuduttavia töitä vastaan ja olemme kokeneet, että samaa toistavat työt voi hyvin hoitaa koneet. Tähän tarvitsemme automaatiota, jonka avulla me laadunvarmistuksen ammattilaiset voimme jatkaa innovointia ja oman ammattitaidon hiomista. Tämän vuoksi myös testauksen automaatio ja sen kehittäminen kuuluvat työnkuvaasi. Ymmärrät, milloin automaatiota voidaan ottaa mukaan kehitystyöhön, ja tarvittaessa pystyt koordinoimaan kuilua kapeammaksi devaustyön ja perinteisen testauksen välissä. 

 

Työsi SAPin testauksen koordinoinnin parissa on vaihtelevaa ja haastavaa, sillä kehitystehtävät kompleksisessa ja haastavassa ympäristössä tuovat arkeen mielekkään mausteensa. Lisäksi suuret hankkeet haastavat ja kehittävät osaamistasi ollessasi koordinoimassa monien eri sidosryhmien välistä yhteistyötä. Olemme parhaillaan toteuttamassa isoa SAP versionvaihtohanketta, jossa tekemistä ja koordinointia on paljon. Tästä syystä haluamme vahvistaa osaamisestamme SAP:in laadunvarmistuksessa. 

   

Päiväsi koostuvat siis   

  • Teknisten SAP testausten koordinoinnista ja toteutuksesta  

  • Isojen projektien läpiviennistä yhteistyössä testaustiimin ja muiden sidosryhmien kanssa 

  • Automaatioratkaisujen implementoinnista ja kehittämisestä 

  • Yhteisten toimintamallien kehityksestä ja aktiivisesta tiimityöskentelystä eri sidosryhmien välillä 

   

Odotamme sinulta   

Toivomme taustastasi löytyvän vahvaa kokemusta ja asiantuntijuutta SAPin parista sekä teknistä osaamista testauksen prosesseihin ja testiautomaatioon liittyen.  Tunnet SAPin teknisen osaamisen ja sinulla on kokemusta automaatioratkaisujen käyttämisestä mm. SAP testauksessa. Arvostamme paljon teknistä taustaasi, mutta tässä tehtävässä menestyy kuitenkin parhaiten henkilö, joka teknisen taustansa lisäksi omaa vahvat projektin koordinointitaidot, luontaisesti jakaa omaa tietoa ja taitoa muille, omaa tarmoa haasteiden taklaamiseen ja tahtoa kehittää toimintaa aktiivisesti. Me OP:lla inspiroidumme agile enterpricesta, tiimityöstä ja yhdessä tekemisestä, joten toivomme, että olet muiden kanssa työskentelystä innostuva ja aktiivisesti mukana oleva kollega.  

   

Etsimme hakemuksestasi    

  • Vahvaa kokemusta SAPin testauksesta ja sen koordinoinnista sekä SAPin testausstrategiasta: Olet esimerkiksi ollut mukana tai jopa vetänyt vähintään yhden SAP implementaation alusta loppuun (full implementation)  

  • Kokemusta testausautomaatioratkaisuista: Osaat hyödyntää automaatiota oikeissa kohdissa ja koordinoida sen eteenpäin viemistä 

  • Kokemusta monitoimittajaympäristössä työskentelystä 

   

Mitä me tarjoamme sinulle?    

Meillä luodaan ja kehitetään toimialan parhaita tuotteita ja palveluita yhdessä muiden kiven kovien ammattilaisten kanssa! Työskentely tapahtuu pääkonttoriltamme Vallilasta tai kotikonttorilta käsin. Koko OP Ryhmässä työskentelee noin 12 000 henkilöä, joten osaamista löytyy hurjalta määrältä eri alojen asiantuntijoilta. Juuri huippuosaavat kollegat koetaan meillä kyselyjen mukaan eniten ammatillista kasvua vauhdittavaksi seikaksi arjessamme.   

   

Pankkialan toimijana voisi helposti kuvitella muuta, mutta olemme yksi Suomen suosituimpia IT taloja ja tuotamme asiakkaille näkyvät IT-ratkaisut pääosin itsenäisesti. Siksi meiltä löytyy tuhansia alan osaajia ja esimerkiksi IT-kulttuuri näyttäytyy jo nykypäivänä vahvana. Olemme Suomessa isoin talo, joka on ottanut käyttöön heimomallin samalla, kun luomme uudenlaista työskentelytapaa, jossa yksittäinen asiantuntija on tärkein voimavara. Arvostamme intohimoa tuottaa ratkaisuja, johon liittyvä automaatio on uudelleenkäytettävää ja jonka dokumentaatio on korkeatasoista. Kyky tunnistaa riippuvuuksia, ongelmia ja riskejä sekä toimia näiden pohjalta ratkaisukeskeisesti on meille tärkeää. Ajattelemme, että jokainen tiimiläinen on osaltaan tekemässä OP:sta ketterämpää organisaatiota, joten arvostamme jokaisen omaa itseohjautuvaa työpanosta ja näkemystä erilaisista tavoista päästä hyviin lopputuloksiin.  Meille DevOps tarkoittaa mielentilaa, jossa tehokkuus ja laatu kohtaavat yhdessä tekemisen kautta. Käy kurkkaamassa meidän Tech Podcastin kautta, miten siistejä juttuja tällä hetkellä meillä kehitetään! 

   

Lisäksi tietenkin meiltä löytyy erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut. Etuihimme kuuluvat henkilökuntaehtoiset pankki-, vakuutus- ja lainapalvelut. Lisäksi saat käyttöösi kattavan työterveyshuollon, laajan hoitokuluvakuutuksen sekä täysajan tapaturmavakuutuksen. Lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun sekä mahdollisuuden edulliseen lomailuun OP:n lomaosakkeissa. Isona talona meillä toki on myös tarjota ison talot edut henkilökohtaiselle ammatilliselle kasvulle ja kehittymiselle. Tästä hyvänä esimerkkinä toimii OP Software Academy, jossa saat lisäkouluttautua työajallasi.    

   

Näin haet meille töihin   

Hae tehtävään heti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla. Viimeinen hakupäivä on 31.10.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa sähköpostitse/puhelimitse Competence Lead Juha Hänninen (juha.hanninen@op.fi/0443220198). Olemme sinuun yhteydessä heti käsiteltyämme hakemuksesi, joten sinun ei tarvitse odotella turhia.    

   

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet, ja hänelle teetetään turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.