(Poistunut julkaisusta)

SAP-Projektipäällikkö
Fujitsu

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2020

Me Fujitsussa  rakennamme ihmiskeskeistä verkostoitunutta yhteiskuntaa, jossa tieto- ja viestintäteknologia ratkoo yhteiskunnan ja ympäristön haasteita sekä mahdollistaa ihmiskunnan hyvinvoinnin myös tulevaisuudessa. Muovaamme asiakkaidemme digitaalista tulevaisuutta aina strategian määrittelystä ja digitaalisen alustan luomisesta palveluiden käyttöönottoon ja asiakaskokemuksen mittaamiseen asti. Tarjoamme ratkaisuja digikehitykseen tekoälyn, esineiden internetin, analytiikan, robotiikan ja lohkoketjujen alueilla. Suomessa meitä fujitsulaisia on noin 2000.

Fujitsulla on kunnianhimoinen tavoite kasvattaa SAP-liiketoimintaa. Haluamme olla asiakkaiden ensisijainen valinta tukemaan heidän matkaansa digitaalisessa transformaatiossa.

Haemme nyt asiantuntijatiimimme vahvistukseksi

SAP-PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

toimimaan vaativissa asiakasprojekteissamme. Tehtävässä vastuullesi kuuluu myös myynnin tuki, ja myyntivaiheessa tuet myyntiämme SAP-projektien suunnittelussa ja työmäärien arvioinnissa sekä vastaat projektikustannusten, riskien ja resurssisuunnittelun arvioinnista.

Ensisijaiset työskentelylokaatiot tehtävässä ovat Helsinki, Turku tai Tampere.

Menestyäksesi tehtävässä, odotamme sinulta:

  • Vahvaa projektijohtamisen kokemusta SAP-projekteista vähintään viiden vuoden ajalta
  • Projektihallinnan sertifikaattia (esim. IPMA tai Prince2) sekä ketterien menetelmien tuntemusta

Näiden lisäksi tarvitset ammattitaitoista, joustavaa ja asiakaslähtöistä otetta sekä hyviä viestintätaitoja niin suomeksi, kuin englanniksikin.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, esimerkillistä taitoa ratkaista ongelmatilanteita, kykyä johtaa itsenäisesti asiantuntijatiimejä kansainvälisessä organisaatiossa sekä halua oppia uutta ja kehittää projektiprosessia.

Tehtävään valittavalle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys. Turvallisuusselvitystodistuksen saaminen on työsuhteen edellytys.

Mitä voit odottaa meiltä?
Fujitsulaisena saat paljon! Tarjoamme sinulle itsenäisen ja vastuullisen työn sekä paikan kokeneessa, osaavassa ja inspiroivassa työyhteisössämme. Saat käyttöösi ajanmukaiset ja joustavan työnteon mahdollistavat työvälineet. Tarjoamme myös kansainvälisen, mutta paikallisesti mukautuvan ict-talon mukavan ilmapiirin ja edut sekä kehittymismahdollisuudet.

Pidämme ihmisistämme huolta monin tavoin. Fujitsulaisena sinulla on käytössäsi esimerkiksi liikunta- ja lounasetu, työmatkailun tuki sekä kattavat työterveyspalvelut.

Yhteystiedot:
Jäikö sinulla jotain kysyttävää? Lisätietoja tehtävästä antaa Miia Hyökki, puh. 040 843 9432 ensi viikon torstaina 29.10 tai perjantaina 30.10 klo 14-16 välillä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV pikimmiten, viimeistään 15.11.2020.

--

Additional Information

  • Business Area: Partner Business Solutions

Bonus Eligibility

  • Requisition ID: 200008TI

Contact Information

  • Shift: Day Job
  • Posting Date: Oct 22, 2020