(Poistunut julkaisusta)

SAP-projektikoordinaattori, osa-aikainen, Sibelco Nordic Oy Ab
Sibelco Nordic Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019
Kiinnostaisiko sinua hankkia kokemusta projektityöskentelystä sekä ostotehtävistä? Oletko tarkka ja analyyttinen ongelmanratkaisija? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme SAP-projektikoordinaattori!

Etsimme sinua
Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, Sibelco Nordic Oy Ab:lle, reipasta SAP-projektikoordinaattoria heinäkuun 2020 loppuun kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen Espooseen. Tehtävä on osa-aikainen (15-37,5h/vko) ja tulet työllistymään Studentworkin kautta asiakkaalle.
  
SAP-projektikoordinaattorina tehtäväsi alkaa SAP-projektiin liittyvistä tehtävistä, joihin kuuluu masterdatan käsittely, tiedon validointi ja testaukseen osallistuminen. Projektin edetessä pääset tekemään myös ostotehtäviä kuten ostotilausten tekoa sekä tarjouspyyntöjä. Pääset kouluttamaan loppukäyttäjiä sekä opastamaan tehtaita ostoprosessin läpiviennissä. Saat tehtäviin kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoisten työkaverien tuen.

Sibelco Nordic Oy Ab on osa globaalia Sibelco Groupia. Sibelco louhii ja valmistaa laajalla valikoimalla mineraalituotteita sekä paikallisille että kansainvälisille markkinoille. Sibelco on perustettu vuonna 1872 Euroopassa ja kasvanut yhdeksi maailman suurimmista mineraaliteollisuuden yrityksistä – yksityisomisteisena ja monikansallisena heidän visionsa on olla paras globaali materiaaliratkaisuja tuottava yhtiö. He ovat markkinalähtöinen, toimintakyvyltään erinomainen ja mukaansatempaavan kulttuurin tarjoava yritys. Lisätietoja yrityksestä: https://www.sibelco.com/.

Pääasialliset tehtävät
 • Datan käsittely ja validointi
 • Testaukseen osallistuminen
 • Loppukäyttäjien kouluttaminen
 • Ostotilausten sekä tarjouspyyntöjen teko
Odotamme sinulta
 • Soveltuvaa teknillistä tai kaupallista koulutusta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa
 • Hyviä Excel-taitoja
 • Aitoa kiinnostusta ostoa kohtaan ja aiempi kokemus ostotehtävistä katsotaan eduksi
Tarjoamme sinulle
 • Joustavat työtunnit sekä -ajat
 • Kansainvälisen ilmapiirin ja monipuoliset tehtävät
 • Mahdollisuuden kerryttää arvokasta työkokemusta projektityöskentelystä sekä ostotehtävistä
 • Kattavan perehdytyksen
 • Ammattitaitoisen työyhteisön tuen
 • Yrityskulttuurin, jossa ideoitasi kuullaan ja arvostetaan, panostetaan positiiviseen ilmapiiriin ja mahdollistetaan kasvu sekä kehittyminen

Hae tehtävään heti!
Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme heti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 17.10.2019, mutta nopeus on valttia! Aloitus on loka-marraskuun aikana. Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Recruitment Manager Wilma Vilen (0409402670, wilma.vilen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista
Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.