(Poistunut julkaisusta)

SAP Lead -konsultti
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.11.2019

SAP-yksikkömme kasvaa ja kehittyy vauhdilla uusien S/4HANA-projektien myötä. Haemmekin nyt myynnillisesti suuntautunutta Lead-konsulttia, joka toimii tiiviissä yhteistyössä myynnin ja toteutustiimin kanssa ja vastaa ratkaisun toiminnallisesta suunnittelusta. Tehtäväsi ulottuvat S/4HANAn ja muiden SAP-ratkaisujen eri osa-alueille osaamisesi ja kehittymishalusi mukaan. Tervetuloa ammattitaitoiseen ja kehityshaluiseen porukkaamme!

Tehtävä

SAP Lead -konsulttina olet mukana asiakkaalle toimitettavan ratkaisun elinkaaren eri vaiheissa, erityisesti myynnin tuessa ja kehitysprojektien määrittelyssä, suunnittelussa ja toteutuksessa. Ajattelet ja toimit myynnillisesti ja yhteistyö toimii erinomaisesti sekä myyntitiimin että asiakkaan kanssa. Olet valmis vastaamaan asiakkaan ratkaisun toiminnallisesta kokonaisuudesta etkä enää välitä moduulirajoista.

Työssäsi suunnittelet ja toteutat ratkaisuja asiakkaillemme vastaten ratkaisun toimivuudesta ja laadusta. Sinulla on luontainen taipumus paneutua asiakkaan toimintamalleihin, ymmärtää asiakkaan tarve ja muodostaa ratkaisu näiden keskustelujen ja työpajojen pohjalta. Vuorovaikutus ja viestintä ovat tärkeä osa tehtävääsi, sekä asiakkaan suuntaan kuin sisäisestikin. Osallistut ongelmanratkaisuun yhdessä muiden konsulttien kanssa ja olet mukana myös järjestelmän konfiguroinnissa ja dokumentoinnissa soveltuvin osin.

Lead-konsulttina olet osa SAP-yksikköämme ja työskentelet Solteqin kokeneiden SAP-konsulttien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Porukkamme kehittää itseään innolla uusien SAP-ratkaisujen parissa. S/4HANA on toimintamme ytimessä, satsaamme osaamisen kehittämiseen ja ensimmäiset projektit on jo viety onnistuneesti maaliin. S/4HANA-pojektimme toteutetaan tyypillisesti SAP Best Practices -prosessien mukaisesti, mutta toimitamme myös muita projekteja.

Sinä

Olet tehnyt työurasi aikana SAP-ratkaisuihin liittyen niin myynnin tukea, määrittelyä ja konfigurointia. Olet toiminut SAP-konsulttina (tai asiakkaan puolella SAP-järjestelmävastuissa) useammalla prosessialueella ja pystyt suunnittelemaan asiakkaan tarpeet täyttävän ratkaisun ja ohjaamaan muita SAP-konsultteja onnistuneeseen lopputulokseen. Taustasi voi olla myös palveluhallinnan puolelta tai muista SAP-ratkaisuihin liittyvistä tehtävistä. Odotamme sinulta kokemusta jostain seuraavista toimialaratkaisuista: tukkukaupasta/logistiikasta, valmistavasta teollisuudesta tai vähittäiskaupasta.

Osaat kuunnella asiakasta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Viestintätaitosi ovat erinomaiset. Sinulla on laaja-alainen osaaminen SAP ERP -ratkaisuista ja pystyt tunnistamaan asiakkaalle sopivat toimintamallit. Osaat ohjata asiakasta oikeaan suuntaan ja kääntää liiketoiminnan vaatimukset toimivaksi kokonaisuudeksi.

Oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky täydentävät monipuolista osaamistasi. Saat vietyä asioita positiivisessa hengessä eteenpäin yhteistyössä tiimin muiden SAP-asiantuntijoiden kanssa.

Me

Koko Solteqissa on yhteensä yli 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa. Vaihdamme keskenämme ajatuksia ja sparraamme toisiamme, kun sitä tarvitaan. Asiantuntijuuteen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään. 

Tarjoamme sinulle kattavat työsuhde-edut ja hyvät uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Käytössäsi ovat niin uusimmat työvälineet kuin lounas- ja liikuntaetu sekä hierontapalvelut. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae

Tehtävän sijaintipaikkakunta on Vantaalla tai Tampereella, sillä SAP-konsulttimme sijoittuvat pääosin näille paikkakunnille. Tarvittaessa voimme keskustella muistakin vaihtoehdoista.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi meille, mukana CV ja palkkatoive. Voit hakea tehtävää täyttämällä hakulomakkeen viimeistään 4.12. mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Jenny Sandgren, jenny.sandgren@solteq.com.