(Poistunut julkaisusta)

SAP-konsultti
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.6.2018

Uusien S/4HANA-projektien myötä haemme vahvistusta kehittyvään SAP-yksikköömme. Haemme porukkaamme kokeneita ja oma-aloitteisia toiminnallisia SAP-konsultteja useille osa-alueille. Tehtäväsi ulottuvat SAPin eri alueille osaamisesi ja kehittymishalusi mukaan. Tervetuloa ammattitaitoiseen ja kehityshalukkaaseen joukkoomme!

Tehtävä

SAP-konsulttina olet mukana kehitysprojektien ja jatkuvien palveluiden eri vaiheissa. Etsimme konsultteja seuraaville prosessialueille: Order to Cash, Procure to Pay ja Warehouse / Inventory Management, Production Planning. Työssäsi vastaat oman prosessialueesi ratkaisusta asiakkaan järjestelmässä, sen toimivuudesta ja laadusta. Suunnittelet ja toteutat ratkaisuja asiakkaille ohjelmiston elinkaaren kaikissa vaiheessa myynnin tuesta määrittelyyn, toteutukseen ja ylläpitoon. Vuorovaikutus ja viestintä ovat tärkeässä osassa tehtävääsi, kuten järjestelmän konfigurointi ja dokumentointikin.

Toiminnallisena konsulttina olet osa SAP-yksikköämme ja työskentelet Solteqin kokeneiden SAP-konsulttien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Porukkamme kehittää itseään innolla uusien SAP-ratkaisujen parissa. S/4HANA on toimintamme ytimessä, satsaamme osaamisen kehittämiseen ja ensimmäiset Best Practises -projektit on jo viety onnistuneesti maaliin.

Sinä

Olet kokenut SAP-konsultti ja tehnyt niin myynnin tukea, määrittelyä, konfigurointia kuin ylläpitoa. S/4HANA ja SAP Activate Projektimalli ovat sinulle tuttuja tai ainakin olet valmis tutustumaan niihin tositarkoituksella. Olet toiminut useamman vuoden SAP-konsulttina jollain seuraavista alueista: hankinta, valmistus, varastonhallinta, myynti. Yritämme vältellä perinteisiä moduulirajoja, mutta jos haluat tietää lyhenteet, niin tässä: SD, MM, WM/EWM, PP, (QM). Tunnet näistä alueista vähintään yhden hyvin. Arvostamme kokemusta Fiori-käyttöliittymistä ja S/4HANAn analytiikasta, jos tällaisia tehtäviä on tullut työurasi aikana vastaan.

Osaat kuunnella asiakasta ja tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tunnet osaamisalueesi prosessit SAP-järjestelmästä ja pystyt läpikäymään ne yhdessä asiakkaan kanssa sekä tunnistamaan asiakkaalle sopivat toimintamallit. Osaat ohjata asiakasta oikeaan suuntaan ja kääntää liiketoiminnan vaatimukset toimivaksi kokonaisratkaisuksi.

Oma-aloitteisuus täydentää monipulista osaamistasi. Tekijänä olet ratkaisukeskeinen ja saat vietyä asioita eteenpäin yhteistyössä meidän muiden asiantuntijoiden kanssa.

Me

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen edut ja hyvät etenemismahdollisuudet mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä, joka myös joustaa tarpeiden mukaan. Saat laittaa itsesi likoon vapaa-ajallakin tai hakea lapset ajoissa hoidosta. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae

Tehtävän sijaintipaikkakunta on Vantaalla tai Tampereella, sillä SAP-konsulttimme sijoittuvat pääosin näille paikkakunnille. Tarvittaessa voimme keskustella muistakin vaihtoehdoista.
Mikäli kiinnostuit tehtävästä, laita hakemuksesi meille, mukaan CV ja palkkatoive. Voit hakea tehtävää täyttämällä hakulomakkeen viimeistään 10.8. mennessä. Hakemusten käsittely aloitetaan 31.7. alkaen ja sen jälkeen lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa Jenny Sandgren, jenny.sandgren(@)solteq.com.