(Poistunut julkaisusta)

SAP-konsultti (SAP Career Accelerator)
Capgemini Finland

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.11.2018

Olemme globaalisti yksi suurimmista SAP-partnereista ja edelläkävijä uusimman SAP S/4HANA -teknologian käyttöönotossa. Asiantuntijamme ovat osa globaalia SAP-yhteisöämme ja työskentelevät osana laajoja ja kompleksisia projekteja. Haemme nyt joukkoomme uusia SAP-lupauksia, joilla on intoa ja halua kehittyä S/4 HANA ammattilaisiksi.

SAP Career Accelerator tarjoaa lennokkaan startin urallesi Capgeminilla koulutuksen ja globaalin organisaation tarjoamien mahdollisuuksien kautta. Pääset kiinni hands-on SAP S/4 HANA tekemiseen, ja organisaatiomme mahdollistaa myös globaaliin rooliin kasvamisen.
  • Paikka on vakituinen ja pääset heti kiinni asiakasprojekteihin, mutta sinulle on dedikoitu aikaa koulutukseen, itseopiskeluun ja sertifiointiin
  • Saat käyttöösi learning Hub + Sandbox -pääsyoikeudet
  • Coachaamista ja mentorointia

Toivomuksemme sinulle? Koulutamme sinut S/4 HANA:n pariin, mutta sinulla tulisi olla jo vähintään muutaman vuoden kokemus joltain SAP:n osa-alueelta joko konsultointiorganisaatiosta tai käyttäjäorganisaatiosta. Konsulttina odotamme sinulta aitoa halua ja innostusta asiakasprojekteissa työskentelyyn ja asiakkaidemme ongelmien ratkomiseen. Haluat kehittyä ja oppia uusista innovatiivisista ratkaisuista sekä puhallat yhteen hiileen tiimisi kanssa. Erinomainen toimituslaatu on meille tärkeää, ja sen tulisi olla tärkeää myös sinulle.

Kiinnostuitko? Ace your career and apply now! Hae mukaan heti tai viimeistään 18.11.2018. Käymme hakemuksia läpi jo hakuajalla ja pyrimme olemaan sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Kysy lisää ohjelmasta ja SAP-konsultin urasta Capgeminilla Topi Uitolta, topi.uitto@capgemini.com, 0407725756.

Millaista on Capgeminilla työskentely? https://www.youtube.com/watch?v=u_ZdEoZKCMc

Tutustu myös meillä työskenteleviin SAP-konsultteihin uratarinoidemme kautta: https://www.capgemini.com/fi-en/service/career-in-sap/.