SAP Käyttövaltuushallinnan osaaja
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2021

Primary location:

HELSINKI

Kiinnostaisiko sinua valjastaa SAP-osaamisesi työhön, jossa olet vaikuttamassa miljoonien suomalaisten arkeen ja sen sujuvuuteen? Me tarjoamme sinulle tilaisuuden tulla kehittämään ja varmistamaan Suomen suurimman vähittäiskaupan toimitusketjun ja tavaravirran ohjausta. Palvelutuotantomme ohjauksessa osallistut myös muiden tärkeiden ja jopa kriittisten prosessien ja järjestelmien jatkuvuuden turvaamiseen. Mistä työssäsi tarkemmin ottaen on kysymys, ja mitä me voimme sinulle tarjota, siitä seuraavaksi tarkemmin!

Mikäli sinä kiinnostut tästä sovellushallinnan tehtävästämme, tulet työkaverinamme toimimaan tuotantovastuullisena SAP Käyttövaltuushallinnan osalta. Määrätietoisesti palvelutoimittajiamme ohjaten ja monitoimittajaympäristössä toimintamallejamme ja prosessejamme kehittäen, tuot tekemiseemme rohkeita ideoita ja uusia ajatuksia palvelutuotantomme jatkuvuuden varmistamiseksi. Laatu on avainsana työssäsi varmistaessasi meille liiketoimintakriittisen järjestelmän häiriötöntä toimintaa. Arkeasi ovat myös toimittajatapaamiset, seurantapalaverit, häiriötilanneselvitykset sekä raportointi liiketoiminnoillemme. Olet myös liiketoimintamme näkemyksellinen kehityskumppani ja mahdollistaja.

Maailma, johon astut, ei ole valmis, vaan sinulla on mahdollista vaikuttaa omaan tehtäväkenttääsi. SAP-sovellushallinnassa tapahtuu meillä paljon juuri nyt. Voimme yhdessä rakentaa sinua innostavan ja motivoivan kokonaisuuden palvelutuotantomme päivittäisessä varmistamisessa.

Voisiko tämä tehtävä olla sinun?

Tämä tehtävä edellyttää sinulta aiempaa SAP- järjestelmäkokemusta erityisesti käyttäjähallinnan ja käyttövaltuushallinnan osalta.  SAP GRC ja CUA ovat sinulle tuttuja, laajempi SAP-osaaminen on eduksi. Tätä kokemusta olet kartuttanut palvelutuotannon asiantuntija- tai päällikkötehtävissä.

Sinulla on ehtymätöntä intoa rakentaa voittavaa toimittajayhteistyötä sekä sovellus- ja tukipalveluita ja hallitset myös asioiden edistämisen ja toimeenpanot. Et karta uuteen laatikkoon astumista vaan uteliaisuutesi siivittää sinut oppimaan ja soveltamaan oppimaasi.

Onnistumistasi edesauttaa, jos olet työskentelyotteeltasi järjestelmällinen ja rohkeasti asioihin tarttuva. Kannat vastuuta ja uskallat tuoda esiin oman näkemyksesi. Tässä roolissa on tärkeää, että vastapuoli aina ymmärtää, mitä ajat takaa tai tarkoitat. Koska työssäsi olet aktiivisesti tekemisissä myös ulkomaisten kumppanien kanssa, sinun täytyy hallita selkeä viestintä suomen lisäksi englanniksi niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Mitä sinä saat meillä työskennellessäsi?

Tulet työskentelemään meillä tiimissä, jolla on halu menestyä yhdessä ja jossa ratkomme haasteita yhdessä, positiivisella ja proaktiivisella asenteella. Johtaminen antaa meillä tilaa mutta myös tukea ja vastuuta meille kullekin. Mitä muuta voimme sinulle tarjota?

1. Meillä tulet turvaamaan liiketoimintakriittisen järjestelmän häiriötöntä toimintaa ja palvelutuotannon jatkuvuutta. Viime kädessä varmistat kanssamme, että vähittäiskaupan myymälämme saavat haluamansa tuotteet haluttuun aikaan, ja yli 2 miljoonaa asiakasomistajaa saavat ostettua haluamansa tuotteet. Järjestelmiemme kriittisyys onkin yhtä aikaa niin kiehtovuutta kuin painetta työhömme tuova aspekti.  

2. Kehitämme voimakkaasti uutta alamme kärkikehittäjänä. Meillä et junnaa paikoillaan tai laita laastareita vanhaan, vaan tulet tuomaan aktiivisesti uusia ratkaisuja liiketoimintamme digitalisoinnin ja kehittämisen mahdollistamiseksi – usein ensimmäisenä Suomessa. Pääset mukaan useisiin isoihin, nykyisiin ja tuleviin, kehityshankkeisiimme yli 200 IT-ammattilaisemme rinnalla.

3. Tekemisemme mittaluokka on Suomessa ainutlaatuinen. Järjestelmäympäristömme ovat kompleksisia ja niissä on paljon liittymiä liiketoimintamme avainprosesseihin sekä muihin järjestelmiin. Isoja talona ja aktiivisena kehittäjänä meidän on mahdollista tarjota sinulle myös vaihtoehtoisia ura- ja kehittymispolkuja.

4. Tiiminä ja yksikkönä olemme hyvin nuori. Vastuita ja tekemistä on uudelleenorganisoitu, ja nyt on aika kiihdyttää vauhtia. Lisäämme omaa kyvykkyyttämme ja kehitämme edelleen omaa toimintaamme. Kuten sanottu, tulet mukaan matkaamme kiinnostavassa vaiheessa. Voit luottaa siihen, että ideasi kuullaan ja näkemystäsi arvostetaan!

Meillä myös välitetään ihmisistä. Niin asiakkaista kuin kumppaneista ja työkavereista. Vaikka isossa organisaatiossa on aina hieman kankeutta ja paljon muuttujia, ei meillä ole tapettu luovuutta ja kykyämme saada aikaan. Saamme keskittyä työssämme siihen mitä osaamme, ja henkilökohtaista arkeamme tukevat ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut sekä mielestämme työmme vaativuutta vastaava kompensaatio.

Miltä vaikutti? Tuntuuko sinusta siltä, että olet etsimämme osaaja?

Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 8.8.2021 mennessä. Mikäli sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Riitta juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten ke 4.8 klo 9-11 ja pe 6.8 klo 12-14 numerosta 0400 20 9993. Voit myös laittaa sähköpostia riitta.holmstrom-salonen@sok.fi.

#SOK

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1473347
  • Tehtäväalue: IT, Kaupan ala, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 9.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki