(Poistunut julkaisusta)

SAP Käyttäjähallinnan henkilö, kokoaikainen, GRC Nordic, Vantaa
GRC Nordic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2020

Etsimme sinua 

Me Studentworkillä etsimme GRC Nordic Oy:lle tekijää SAP Käyttäjähallintaan toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Vantaalle. Työtehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään suoraan GRC Nordicille. 

GRC Nordic Oy:n SAP käyttähähallinnan tehtävässä pääset työskentelemään monipuolisesti eri järjestelmien kanssa mielenkiintoisissa tukitehtävissä. Pääasiallisesti työpäivät koostuvat asiakkaiden palvelupyyntöihin vastaamisesta ja heidän auttamisesta eri käyttäjähallintaan liittyvien ongelmatilanteiden kanssa. Palvelupyynnöt tulevat tikettijärjestelmän kautta. Tehtävään kuuluu myös tiedon keräämistä ja siirtämistä eri järjestelmien välillä. Pääasialliset järjestelmät, joilla tehtävässä työskennellään, ovat SAP ja Excel. GRC Nordic opastaa ja perehdyttää tehtäviin, joten aikaisempaa taustaa vastaavista tehtävistä ei odoteta. 

Founded in 2010 GRC Nordic has grown to become the largest SAP access management service provider in the Nordics. The key business idea of the company is to combine the skill sets of SAP security professionals and control experts into one unified team and turn this into valuable services with the help of modern technology. We deliver all of our services with our own personnel only. Over the years we have served organisations in all major industries ranging from global SOX giants to local private companies.

Read more about GRC Nordic https://www.grcnordic.com/

 

Pääasialliset tehtävät 

  • Palvelupyyntöihin vastaaminen ja asiakkaiden auttaminen erilaisissa tilanteissa
  • Tiedon kerääminen ja siirtäminen järjestelmien välillä

 

Odotamme sinulta 

  • Halukkuutta työskennellä pitkäjänteisesti eri järjestelmien parissa
  • Soveltuvaa koulutustaustaa, esim. datanomi, tradenomi tai vastaava
  • Huolellista ja tarkkaa työskentelyotetta

 

Tarjoamme sinulle 

  • Mukavan ja modernin työyhteisön
  • Päästä oppimaan ja kehittämään asiantuntijuuttasi ammattitaitoisten kollegoiden tukemana
  • Mielenkiintoisen työtehtävän ja mahdollisuuden kartuttaa arvokasta järjestelmäosaamista

 

Hae tehtävään heti!

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme nopeasti potentiaalisten hakijoiden kanssa. Viimeinen hakupäivä on 29.3.2020, mutta nopeus on valttia! Huomioithan, ettemme voi vastaanottaa hakemuksia mailitse ja hoidamme asiakaskasyrityksen puolesta kaikki työpaikkaan liittyvät tiedustelut. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Manager Juho Luukkainen (juho.luukkainen@studentwork.com).

Lisätietoja Studentworkista

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80 % on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.