(Poistunut julkaisusta)

SAP Järjestelmäasiantuntija
SUOMEN OSUUSKAUPPOJEN KESKUSKUNTA

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.8.2020

Primary location:

HELSINKI

Oletko kiinnostunut kasvattamaan SAP-osaamistasi tilaus-toimitus -prosessissa? Nyt sinulla on tilaisuus tulla kehittämään ja varmistamaan Suomen suurimman vähittäiskaupan toimitusketjun ja tavaravirran ohjausta. Työsi konkretisoituu miljoonaan tilausriviin viikossa, yli 1000 myymälän verkostoon. 


Mikä on sinun roolisi tämän mahdollistamisessa?


Vastaat kanssamme vähittäiskaupan tietojärjestelmien kehityksestä ja ylläpidosta. Kehität tehtävässäsi niin olemassa olevia kuin uusiakin järjestelmiä yhdessä asiantuntijoidemme sekä palvelutoimittajiemme kanssa.


Olet tärkeä linkki liiketoimintamme sekä järjestelmätoimittajiemme ja kumppaniemme keskiössä. Tuotat liiketoiminnallemme ja järjestelmäkehitykseen ratkaisuja toimintamme tehostamiseksi ja laadun parantamiseksi. Johdat edestä sekä taustalla ohjaten uusien toiminnallisuuksien käyttöönottoja ja päivitysten läpivientiä suunnitellussa aikataulussa ja budjettiraamissa. Varmistaen ensisijaisesti kuitenkin kehitystyömme laadun.


Tulet mukaan matkaamme kiinnostavassa vaiheessa. SAP-toiminnanohjausjärjestelmässämme sekä sen ympärillä tapahtuu paljon. Meillä on useita kehityshankkeita ja päivityksiä niin menossa kuin tulossa. Työmme linkittyy myös vankasti liiketoimintamme vahvaan kehitysvaiheeseen, kun digitalisoimme palvelujamme ja prosessejamme asiakkaidemme entistä paremman kokemuksen varmistamiseksi. Tähän kaikkeen pääset kanssamme mukaan!


Mitä meillä on tarjota sinulle?


1. Olemme aktiivinen kehittäjä. Työmme on mielekästä, kun emme keskity vain ylläpitoon, vaan toteutamme aktiivisesti tulevaisuutemme kannalta järkeviä kehityshankkeita. Emme myöskään tee kaikkea yksin, vaan meidän on mahdollista tehdä yhteistyötä parhaiden kumppaneiden kanssa.


2. Mottomme ”Kerralla tuotantoon!” mukaisesti pääset työskentelemään pedantissa ja laatuorientoituneessa porukassa. Vaikka toimintamme mittaluokka ja edistyksellisyys tuovat työhömme haasteita, virheille ei ole sijaa liiketoimintakriittistä järjestelmää kehitettäessä ja ylläpidettäessä.


3. Voit luottaa siihen, että joukossamme osaamispääomasi kasvaa. Et jatka ainoastaan SAP-osaamisesi kerryttämistä, vaan pääset myös sukeltamaan syvemmälle liiketoimintamme erityispiirteisiin. Liiketoimintaymmärrys kun on ehdoton edellytys työssä onnistumisellemme.


4. Meillä on tulossa hankintapuolella todella iso järjestelmähanke, jonka vaikutukset ulottuvat myös sinun ja meidän työhömme. Se tulee olemaan lähivuosina varmasti kiinnostava lisä. Integroinnit ovat muutenkin osa arkeamme – linkitymmehän toimintaan läpi koko organisaatiomme.


Lyhyesti summattuna, saat ympärillesi työarjen, jossa ei murjoteta, ja toiminta on vetreää. Henkilökohtaista arkeasi tukevat myös ryhmämme mielekkäät henkilöstöedut.


Mitä tämä työ vaatii tekijältään?


Tämä on rooli, jossa sinulta odotetaan aiempaa kokemusta nimenomaan tilaus-toimitus-prosessin parista. Toiminnanohjausjärjestelmistä juuri SAP on ollut arkeasi jo jonkin aikaa. Sinulla on kokemusta laajojen kokonaisuuksien hallinnasta sekä ymmärrystä pitkistä prosesseista. Olet tottunut ymmärtämään syy-seuraussuhteita ja järjestelmien välistä tiedonvälitystä niiden integraatioiden kautta, joita olet ollut mukana toteuttamassa. Koska toimimme kansainvälisessä kehitysympäristössä, on tärkeää, että taidat ja uskallat kommunikoida sekä suomeksi että englanniksi.


Työssäsi onnistuminen edellyttää sinulta erityisesti halua sekä intoa oppia ja omaksua uutta. Sinulle on luontaista päästä nopeasti sinuksi niin uusien asioiden kuin ihmisten kanssa, ja jaat myös mielelläsi oppimaasi. Tuot mieluusti esiin uusia ideoita ja ajatuksia, etkä pelkää haastaa vakiintuneita käytäntöjä tai pölyttyneitä käsityksiä.


Miltä kuulosti? Tulisitko työkaveriksemme?


Tähän tehtävään voit hakea oheisen hakulomakkeen kautta 31.08.2020 mennessä. Mikäli mielessäsi on kysymyksiä tehtävääsi tai meillä työskentelyyn liittyen, Taya Karos juttelee mielellään niistä kanssasi lisää. Hänet tavoitat parhaiten 13.08. klo 14-16 & 20.08. klo 14-16, numerosta 0107680466. Voit myös laittaa sähköpostia osoitteeseen taya.karos@sok.fi