(Poistunut julkaisusta)

SAP Hybris -konsultti
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Oletko sinä SAP Hybris -konsultti, jolla on palava halu kehittää asiakkaidemme B2B-liiketoimintaa ja viedä asioita eteenpäin?

Tehtävä

Etsimme SAP Hybris -konsulttia, jolla on poltetta ja rahkeita laittaa osaamisensa likoon kansainvälisessä B2B-ympäristössä. 

Olemme Suomen johtava verkkokauppojen tekijä ja nyt laajennamme tekemisemme myös Sap Hybris -puolelle. Sinua tukee hyvää vauhtia kasvava yritys ja sen useat huipputason asiantuntijat. Meillä on vahvaa kokemusta erilaisista asiakasprojekteista, joiden parissa sinäkin pääset näyttämään kyntesi. Joukossamme saat sekä vastuuta että kehittymismahdollisuuksia niin teknisesti kuin uraasikin ajatellen.

Sinä

Sinulta löytyy vahvaa johtajuutta ja näkemystä asioiden eteenpäin viemiseen asiakkaan näkökulmasta. Sinulla on sisäänrakennettu kyky haastaa itsesi ja muut. Haasteet ovat mielestäsi aina käännettävissä mahdollisuuksiksi ja voitoiksi. Hallitset projektien johtamisen ja viet ne maaliin.

Tunnet eCommerce-liiketoiminnan koukerot ja haasteet, ja osaat soveltaa taitojasi vaatimusmäärittelyitä toteuttaessasi. Olet vahvasti mukana asiakkaan kehittäessä toimintaansa Hybriksen ratkaisuihin sopivaksi.

Kansainvälisessä ympäristössä sujuva englanninkielentaito on perusedellytys.

Me

Meitä on Solteqissa yhteensä 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa, mutta silti yksikkömme on oma tiivis yhteisönsä suuremman organisaation sisällä. Avokonttorissamme vaihdetaan ajatuksia ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee. Ylimieliset gurut eivät meitä kiinnosta – huippuosaamiseen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae 

Kuulostaako hyvältä? Hae paikkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.6.2018 mennessä – toivomme saavamme sinut joukkoomme mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Väänänen (janne.vaananen@solteq.com tai +358 456 31 9999).