(Poistunut julkaisusta)

SAP Hybris -devaaja
Solteq

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2018

Oletko sinä SAP Hybris -kehittäjä tai -arkkitehti, jolla on intoa haastaa itsensä kansainvälisissä B2B-projekteissa?
 
Tehtävä

Olemme Suomen johtava verkkokauppojen tekijä ja nyt laajennamme tekemisemme myös Sap Hybris -puolelle. Sinua odottaa mahtava ja ammattitaitoinen tiimi, joka työskentelee motivoituneena asiakkaidemme parhaaksi. Toteutamme hienoja juttuja, joista olemme syystäkin ylpeitä. Joukossamme saat sekä vastuuta että kehittymismahdollisuuksia niin teknisesti kuin uraasikin ajatellen. 

Huipputekijämme haluavat sinut seurakseen digitaalisen kaupankäynnin näköalapaikalle. Pääset työskentelemään maailmanlaajuisissa asiakasprojekteissa ja tuomaan omaa osaamistasi esille osana tiimiä.

Sinä

Sinulla on vankkaa kokemusta Hybris Commerce -kehittämisestä. Spring on vanha ystäväsi, jonka parissa tiedät mistä naruista kannattaa vedellä, mitä kulmaa tunkata ja miten asiakkaan vaatimukset toteutetaan parhaalla mahdollisella tavalla.
 
Sinulla on kokemusta myös SAP integraatioista eikä mahdollinen Frontend-kokemuskaan olisi pahitteeksi. Takataskustasi löytyy SAP Hybris -sertifikaatti tai sinulla on polttava halu saada se sinne. Kanssamme sekin onnistuu. Lisäksi pääset niin jakamaan tietotaitoasi muille tiimin jäsenille kuin vahvistamaan omaa osaamistasi muiden mukana.

Me

Meitä on Solteqissa yhteensä 550 asiantuntijaa viidessä eri maassa, mutta silti yksikkömme on oma tiivis yhteisönsä suuremman organisaation sisällä. Avokonttorissamme vaihdetaan ajatuksia ja sparrausta saa, kun sitä tarvitsee. Ylimieliset gurut eivät meitä kiinnosta – huippuosaamiseen kuuluu meillä halu auttaa ja tukea myös kollegoja työssään.

Emme väitä olevamme täydellisiä – kukaan ei ole – mutta olemme huippuja kehittämään parempaa työpaikkaa yhdessä. Yhteishenkemme saakin kehuja työntekijöiltämme. Tarjoamme sinulle ison yrityksen hyvät työsuhde-edut ja uramahdollisuudet, mutta myös sopivan matalan hierarkian ja tekemisen kulttuurin. Jokainen voi vaikuttaa omaan työhönsä. Työhyvinvointiasi tukevat toimistojemme omat hyvinvointivalmentajat sekä erilaiset yhteiset aktiviteetit.

Hae 

Kuulostaako hyvältä? Hae paikkaa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 21.6.2018 mennessä – toivomme saavamme sinut joukkoomme mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Väänänen (janne.vaananen@solteq.com tai +358 456 31 9999).