(Poistunut julkaisusta)

SAP FICO -konsultti
Enfo Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.1.2020

Uuden SAP-yksikkömme ja mielenkiintoisten asiakasprojektien myötä palkkaamme tiimiimme taloushallinnon konsultin, jolla on jo useamman vuoden kokemus taloushallinnon alueen tehtävistä ja vankka konsultointikokemus SAP-ratkaisuiden parista. Tervetuloa ammattitaitoiseen ja kehityshaluiseen porukkaamme! 

MISTÄ ON KYSE 

SAP FICO -konsulttina vastaat oman prosessialueesi ratkaisusta asiakkaan järjestelmässä, sen toimivuudesta ja laadusta. Suunnittelet ja toteutat ratkaisuja asiakkaille ohjelmiston elinkaaren kaikissa vaiheissa myynnin tuesta määrittelyyn, toteutukseen ja ylläpitoon. Toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden ja muiden konsulttien kanssa vastaten ratkaisun toiminnallisesta suunnittelusta taloushallinnon prosessien osalta. Tehtäväsi ulottuvat myös S/4HANA-projekteihin ja voit laajentaa osaamistasi muiden SAP-ratkaisujen eri osa-alueille osaamisesi ja kehittymishalusi mukaan. 

Toiminnallisena konsulttina olet osa SAP-yksikköämme ja työskentelet Enfon kokeneiden SAP-konsulttien ja teknisten asiantuntijoiden kanssa. Porukkamme kehittää itseään innolla uusien SAP-ratkaisujen parissa – esimerkiksi S/4HANA on toimintamme ytimessä, satsaamme entisestään osaamisen kehittämiseen ja ensimmäiset projektit on jo viety onnistuneesti maaliin. Enfon asiakaskunta SAP-ratkaisujen osalta painottuu tällä hetkellä Suomeen, mutta kansainvälisten hankkeiden määrä tulee kasvamaan. Asiakkaamme ovat siirtymässä vanhemmasta SAP-versiosta S/4HANAn käyttöön tai ovat SAPin uusia käyttäjiä, näin ollen pääset mukaan monipuolisiin tehtäviin mielenkiintoisissa asiakashankkeissa. 

TEHTÄVÄSSÄ MENESTYMISEN AVAIMET 

Vuorovaikutus ja viestintä ovat tärkeässä osassa tehtävääsi, kuten järjestelmän konfigurointi ja dokumentointikin. Ajattelet ja toimit asiakaslähtöisesti ja olet valmis tekemään yhteistyötä kehitystiimin kanssa laadukkaan kokonaisratkaisun saavuttamiseksi. Oma-aloitteisuus ja ongelmanratkaisukyky täydentävät monipuolista osaamistasi – saat vietyä asioita positiivisessa hengessä eteenpäin yhteistyössä tiimin muiden SAP-asiantuntijoiden kanssa.  

Olet tehnyt työurasi aikana niin myynnin tukea, määrittelyä ja konfigurointia. Osaat kuunnella asiakasta ja tulet toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Viestintätaitosi ovat erinomaiset. Osaat ohjata asiakasta oikeaan suuntaan ja kääntää liiketoiminnan vaatimukset toimivaksi kokonaisuudeksi. Päivittäisenä työkielenäsi on suomi ja lisäksi puhut konsernikieltämme englantia. 

Konsulttina menestyäksesi sinulla tulee olla osaamista sekä sisäisestä että ulkoisesta laskennasta. Toivottavaa olisi, että taloushallinnan liittymärajapinnat ovat sinulle tuttuja, samoin SAPin Best Practices -prosessit. Arvostamme erityisesti, jos sinulla on kokemusta S/4HANA-projekteista tai Fiori-ratkaisuiden kanssa työskentelystä.  

Tehtävän sijaintipaikkakunta on ensisijaisesti Espoossa, mutta tarvittaessa olemme valmiit keskustelemaan myös muista vaihtoehdoista. Toimistomme sijaitsee Leppävaarassa hyvien liikenneyhteyksien läheisyydessä. Työkulttuurimme mahdollistaa myös paikkariippumattoman työskentelyn aina mahdollisuuksien mukaan. 

MITÄ TARJOAMME SINULLE 

Meillä pääset työyhteisöön ja rooliin, jossa asiantuntemustasi arvostetaan, mutta jossa sinulla on edelleen myös mahdollisuus kehittyä ja haastaa itseäsi ammatillisesti. Tarjoamme sinulle monipuolisen etupaketin, joustavat työajat, tukea työhyvinvointiin ja kouluttautumiseen, uramahdollisuudet talon sisällä sekä työyhteisön, joka kannustaa tiedon jakamiseen ja avoimuuteen. Valittavanasi on erilaisia palkkamalleja ja kerromme näistä tarkemmin keskustelujen edetessä. 

HAKUOHJEET JA LISÄTIEDOT 

Kuulostaako kiinnostavalta? Olethan meihin alhaisella kynnyksellä yhteydessä: pystyt hakemaan rekrytointijärjestelmämme kautta LinkedIn-profiiliasi hyödyntäen. llmoitathan itsestäsi viimeistään 16.2.2020. Keskustelemme kiinnostavien ehdokkaiden kanssa jo hakuajan kuluessa, joten yhteyttä kannattaa ottaa heti mahdollisuuden tullen. 

Tehtävään liittyviin kysymyksiin sinulle vastaa mielellään Jenny Sandgren sähköpostitse jenny.sandgren@enfogroup.com. Hakupäätöksesi tueksi kerromme mielellämme lisää meillä työskentelemisestä ja asiakashankkeistamme, joten ethän epäröi olla yhteydessä!