(Poistunut julkaisusta)

Sanoman myyjä Turkuun
Suomen Henkil�st�pooli Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2020
Haemme asiakasyrityksellemme motivoituneita ja asiakaspalveluhenkisiä MYYJIÄ Sanoman tiimiin Turkuun.

Sanoma-myyjän tehtäviin kuuluu Sanoman tuotteiden ja palveluiden, kuten Helsingin Sanomien ja eri aikakausilehtien myynti. Myyntiä tehdään ständillä, ständipyörillä ja eri tapahtumissa. Vaihtoehtona on myös puhelimitse tapahtuva telemyynti ja ovimyynti.

Odotamme hakijoilta motivoitunutta ja aktiivista työskentelyasennetta. Työt vaativat reipasta ja myynnillistä työotetta sekä sujuvaa suomenkielen taitoa. Aiempi myyntikokemus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on halu oppia ja kehittyä myyntityössä!

Tarjoamme:
- Haastavan ja palkitsevan työn
- Kattavan perehdytyksen ja koulutuksen tehtävään
- Kilpailukykyisen tulospohjaisen palkkauksen, jonka turvana 8e/h takuupalkka
- Yhteisöllisen ja kilpailuhenkisen työilmapiirin

Haemme tehtävään sekä pitkäaikaisia että määräaikaisia työntekijöitä. Ensisijaisesti etsimme kokoaikaisia työntekijöitä, mutta myös osa-aikainen työtehtävä on mahdollinen. Näin ollen työ sopii mainiosti myös esim. opiskelijalle! Minimivaatimuksena on, että pystyy työskentelemään vähintään kolme kuukautta ja tekemään vähintään kolme vuoroa viikossa.

Kiinnostuitko tehtävästä? Täytä hakemus mahdollisimman pian kotisivuillamme tai ota yhteyttä helposti vaikka WhatsAppin kautta!

Lisätietoja: Annika Tuomola, 046 921 7579, annika.tuomola(a)henkilostopooli.fi