Saneerausmyyjä
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

Haemme SANEERAUSMYYJÄÄ asiakkaallemme Oulun seudulle.

 


Asiakasyritys - Kodikaslämpö Oy

Kodikaslämpö Oy on perustettu vuonna 2002. 

"UMEN on kehittänyt maalämmön ja lattialämmityksen palvelu- ja tuotekokonaisuuden, jonka jokaiseen osaseen asiakas voi täysin luottaa ja jonka jokaisen osa-alueen UMEN takaa.

UMEN-asiantuntijat suunnittelevat, asentavat ja huoltavat kaikki toimittamansa ratkaisut itse. Kun jokainen tuntee oman osansa, syntyy hyvä ja luotettava kokonaisuus – turvallinen ja edullinen lämmitys omaan kotiin."

---------- 

Lisätietoa työtehtävästä:

Työtehtävät sisältävät asiakaskäyntejä pääosin kuluttaja-asiakkaisiin, työkohteiden esittelyä, asiakashankintaa, yhteydenpitoa erilaisiin sidosryhmiin sekä muita monipuolisia myynnin tehtäviä.

Työskentelyalueena toimii Oulu ja lähialueet noin 100-150 km säteellä, joihin saat käyttöösi yrityksen auton. Työviikko koostuu sekä kentällä työskentelystä että toimiston kirjallisista työtehtävistä.

Mitä etsimme:

Etsimme saneerausmyyjää asiakkaallemme Oulun seudulle. Hakemamme henkilö on innokas, tuloshakuinen sekä rohkea. Emme vaadi hakijalta aikaisempaa kokemusta saneerausmyynnistä vaan ennen kaikkea oikeanlainen asenne ratkaisee. Katsomme kuitenkin aikaisemman myyntikokemuksen eduksesi paikkaa hakiessa.

Arvostamme hakijoissa innokkuutta myyntityötä kohtaan. Työssäsi toimit itsenäisesti, mutta kuitenkin asiantunteva tiimi tukenasi. Motivoitunut asenteesi uuden oppimiseen auttaa sinua menestymään työssäsi.


Odotamme  työnhakijoilta:

- Innokkuutta ja reipasta asennetta myyntityötä kohtaan

- Erinomaisia asiakaspalvelutaitoja

- Luotettavuutta ja rehellisyyttä

- Periksiantamattomuutta

 

 

---------- 

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme työn asiantuntevan tiimin parissa sekä mahdollisuuden kehittyä myyntityön ammattilaiseksi. Tässä mahdollisuus joko valmiille tai myyntiuraa aloittelevalle työntekijälle.

Palkka: Sopimuksen mukaan, pohja+provisio.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa määrä-aikaisena työsuhteena, mutta tämän jälkeen hyvällä tekijällä on mahdollisuus vakituiseen työsuhteeseen. 

---------- Miten haet työpaikkaa ja hakuaika: 

Me Smilellä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi ohessa olevasta hakulinkistä.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

Hakuaika päättyy 26.10.2018. Mikäli kiinnostuit, hae pian sillä täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä!

---------- Lisätiedot ja yhteystiedot: 
Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä.

Risto Jaakola
Yhteyspäällikkö
Smile Henkilöstöpalvelut
0400 796 862
risto.jaakola@smilepalvelut.fi

Lotta Vuorma
Henkilöstökonsultti
Smile Henkilöstöpalvelut
0400 796 860
lotta.vuorma@smilepalvelut.fi

www.smilepalvelut.fi

Ilon kautta töihin.


Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua ja koulutusta. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1186511
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 26.10.2018
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Pohjois-Pohjanmaa, Alavieska, Haapajärvi, Haapavesi, Hailuoto, Haukipudas, Ii, Kalajoki, Kempele, Kiiminki, Kuusamo, Kärsämäki, Liminka, Lumijoki, Merijärvi, Muhos, Nivala, Oulainen, Oulu, Oulunsalo, Pudasjärvi, Pyhäjoki, Pyhäjärvi, Pyhäntä, Raahe, Reisjärvi, Sievi, Siikajoki, Siikalatva, Taivalkoski, Tyrnävä, Utajärvi, Vihanti, Yli-Ii, Ylivieska