(Poistunut julkaisusta)

Sandwich Artisteja Subway -ravintoloihin Helsingissä
Päivi Suutarinen

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.2.2018

Haemme asiakkaallemme


SANDWICH ARTISTEJA SUBWAY -RAVINTOLOIHIN HELSINGIN ALUEELLA

Missä olet, sinä aurinkoinen ja reipas tyyppi, jolla on paineensietokyky kunnossa ja huumorintaju tallella? Nyt on töitä tarjolla! Tiedät, että asiakaspalvelu ravintola-alalla on sinun juttusi, sydämen asia. Kova työtahti ei pelota vaan pikimmiten kiehtoo. Jaksat puurtaa ja tarvittaessa tehdä pitkiäkin päiviä.

Työtehtävät koostuvat pääasiallisesti asiakaspalvelusta, salin siisteyden ylläpidosta, leivän ja ruuan valmistuksesta konseptin mukaisesti sekä monista muista vaihtuvista tehtävistä. Odotamme Sinulta 18-vuoden ikää, hyviä asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoja, positiivista asennetta sekä halua kehittyä monipuoliseksi osaajaksi. Suhtaudut myös joustavasti vaihteleviin työaikoihin ja -vuoroihin.

Erityisesti arvostamme aiempaa Subway- tai ravintola-alan kokemusta. Hygieniapassi eduksi, mutta voit tarvittaessa suorittaa sen myös meidän kauttamme.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Täytä hakemuksesi heti ja liitä mukaan CV:si. Soveltuvat henkilöt kutsumme haastatteluun. Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätiedot: paivi.suutarinen@sol.fi