Sandwich Artist Subway Vaasa
Subcom Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 3.12.2021

Hei sinä, etsimme juuri sinua liittymään iloiseen Subwayn tiimiin! Mikäli olet iloinen ja motivoitunut perehtymään ravintola-alan saloihin, hae mukaan! Aikaisempaa kokemusta tähän tehtävään ei vaadita!

Etsimme aurinkoisia, energisiä ja oma-aloitteisia tekijöitä Sandwich Artistin tehtäviin Vaasan Subway ravintoloihin. Toivomme, että pystyisit tekemään vuoroja 75h/3vkoa tai 90h/3vkoa. Sandwich Artistina tuot asiakkaiden ruokailuhetkiin lisäarvoa ystävällisellä ja tehokkaalla palveluhengellä. Tässä roolissa edustat Subwayn arvoja ja vastaat hygieniavaatimusten noudattamisesta.

Työtehtäviisi kuuluu Subien, salaattien ja wrappien valmistaminen asiakkaille, raaka-aineiden valmistelu, kassatyö, Puhtaanapidosta ja yleissiisteydestä huolehtiminen sekä kuormien vastaanotto ja purku.

Aiempi työkokemus ravintola-alalta on etu, muttei välttämätöntä sillä tulet saamaan University of Subway -koulutusohjelmaan pohjautuvan täyden perehdytyksen. Tärkeintä on oma persoonasi ja asenne työhön sekä työtiimiäsi kohtaan. Jos näet urasi ravintola-alalla, tämä on sinun mahdollisuutesi päästä alan töihin!

Kilpailukykyisen palkan lisäksi tarjoamme mahdollisuuden myös joustavaan osa-aikatyöhön, joka tukee opintojesi, vapaa-aikasi ja työnteon tasapainottamista. Työsuhde solmitaan työntekijän ja Baronan välillä.

Haethan heti sillä haastattelemme hakijoita jo!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot