(Poistunut julkaisusta)

Sammutuslaitteistotarkastaja
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Haemme sammutuslaitteistotarkastajaa Pirkanmaan ja Pohjanmaan alueille. Tehtävässä huolehdit itsenäisesti sammutuslaitteistojen määräaikais- ja käyttöönottotarkastuksista sekä arvioit laitteistojen vaatimustenmukaisuutta. Toimipaikkasi voi olla Tampere tai Seinäjoki.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta (esim. insinööri, teknikko) sekä työkokemusta mieluiten kone-, LVI - tai kiinteistötekniikan aloilta. Eduksesi katsotaan kokemus sammutuslaitteistojen suunnittelusta, käytöstä, kunnossapidosta tai asennuksista. Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme myynnillisiä valmiuksia, sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi. Englannin kielen taito on tehtävässä eduksi. Työssäsi tarvitset matkustusvalmiutta Suomessa.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 31.3.2019.