(Poistunut julkaisusta)

Sammutuslaitteistotarkastaja
Kiwa Inspecta

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.1.2018

Haemme sammutuslaitteistotarkastajaa Etelä-Suomen alueelle. Tehtävässä huolehdit itsenäisesti sammutuslaitteistojen määräaikais- ja käyttöönottotarkastuksista sekä arvioit laitteistojen vaatimustenmukaisuutta. Asiakasta kuunnellen tarjoat alan parhaan ratkaisun hyödyntäen Kiwa Inspectan koko palvelutarjoamaa. Toimipaikkasi voi olla Helsinki, Kouvola tai Lahti.

Odotamme tehtävään soveltuvaa teknikon tai insinöörin koulutusta sekä työkokemusta mieluiten LVI - tai kiinteistötekniikan aloilta. Eduksesi katsotaan kokemus sammutuslaitteistojen suunnittelusta tai käytöstä ja kunnossapidosta sekä asennuksista.  Aktiivinen, tehokas ja itsenäinen työote, palveluhenkisyys sekä halu kehittyä työssä ovat sinulta odottamiamme ominaisuuksia. Lisäksi arvostamme myynnillisiä valmiuksia, sujuvia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja vastuullisuutta sekä hyviä it-taitoja. Haluat tuottaa asiakkaille empaattisen, luotettavan ja edistyksellisen kokemuksen työssäsi.

Tarjoamme mielenkiintoisen, itsenäisen ja liikkuvan työn, kannustavan työilmapiirin sekä monipuoliset kehittymismahdollisuudet vakaassa ja kasvavassa yrityksessä. Kiwa Inspecta on Suomen johtava teknisten tarkastusten palveluyritys. Meillä on alan parhaat ihmiset lähellä asiakkaita. Pitkät työuramme kertovat, että kiwainspectalaiset viihtyvät meillä ja osaamisemme sekä työn sisältö kehittyvät jatkuvasti. Työmme on yhteiskunnallisesti merkityksellistä.

Lue myös mitä Severi, Lauri, Petri ja Satu kertovat työskentelystä Kiwa Inspectassa:

  • Rento mutta asiantunteva – Kiwa Inspectassa toteutuu paras mahdollinen kombinaatio
  • Kiwa Inspectan onni on huikeat asiantuntijat

Tule mukaan luomaan turvallisempaa, luotettavampaa ja kestävämpää yhteiskuntaa. Täytä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.inspecta.fi/rekrytointi viimeistään 16.2.2018.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Petri Hannuniemi, etunimi.sukunimi@inspecta.com.