(Poistunut julkaisusta)

Sammutusjärjestelmäasentaja
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2019
Etsimme asiakkaallemme Mikro-Pulssi Oy:lle SAMMUTUSJÄRJESTELMÄASENTAJAA Tampereelle

Mikro-Pulssi Oy on kotimainen paloturvallisuusalan perheyritys. Palveluihin kuuluvat muun muassa automaattisten sammutus- ja paloilmoitinjärjestelmien suunnittelu, valmistus ja asennus kaikkiin kohteisiin.
Mikro-Pulssi Oy on johtava automaattisten kaasusammutusjärjestelmien valmistaja ja toimittaja Suomessa. Heiltä löytyy vahva osaaminen paitsi sammutuskaasujen myös muiden sammutteiden, kuten vesisumun, käytöstä ja soveltamisesta eri kohteisiin.
Palvelukatraaseen kuuluu myös oma suunnittelu ja tuotekehitys, sekä järjestelmien koko elinkaaren hoitaminen: suunnittelu, asennus, huolto ja ylläpito.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa erilaisten sammutusjärjestelmien asennus, huolto, keskusten kokoaminen sekä itse asennuksen valmistelutyöt. Työssäsi tulet toimimaan niin sähköasennusten, kuin myös putki-, hydrauliikka- ja kaasuasennusten parissa. Työllistyt suoraan Mikro-Pulssi Oy:n palvelukseen.

Edellytämme sinulta erinomaista Suomen kielen taitoa, kykyä työskennellä korkeissa paikoissa, B-ajokorttia ja puhdasta rikosrekisteriä.

Toivomme sinulta sähkö-, tai automaatioasentajan ammattitutkintoa, ja aiempaa työkokemusta sähköasennuksista. Kokemus putkiasennuksista on eduksesi, muttei välttämätöntä. Tärkeintä on asenne, jolla erotut muista ja halu oppia uutta.

Kyseessä on hyvin monipuolinen ja mukavasti haastava työ, jossa pääset kehittämään omaa osaamistasi sammutusjärjestelmien parissa usealla eri osa-alueella. Saat työhön kattavan perehdytyksen, ja tukenasi ovat ammattitaitoinen asennustiimi ja yritysjohto.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta. Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sampsa Leivo, sampsa.leivo@hryhtiot.fi, 040 753 2264

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys, joka on osa Citywork -konsernia. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi
Avainsanat: sähköasentaja, automaatioasentaja