(Poistunut julkaisusta)

Sammutus- ja paloturvallisuustekniikan ammattilainen
Granlund Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.3.2018

Haluatko olla mukana kehittämässä ja suunnittelemassa paloturvallisia kiinteistöjä yhdessä osaavan tiimin kanssa?

Haemme sammutus- ja paloturvallisuustekniikan suunnittelijoita, projektipäälliköitä ja alalle suuntautuvia tulevia ammattilaisia Helsingin toimipisteeseemme.

Mitä tarjoamme sinulle?

Olemme talotekniikkasuunnittelun johtava toimija Suomessa. Asiantuntijamme työskentelevät kiinnostavien yhteistyökumppaneiden kanssa kiinteistöjen ja tilojen käyttäjien hyvinvointia korostaen.

Katsomme vahvasti tulevaisuuteen, innovaatioihin ja kehittymiseen panostaen. Meiltä saat tehokkaat työkalut, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä tukea sisäisestä koulutuksesta. Työntekijöidemme hyvinvointi on meille tärkeää. Tarjoammekin innostavan työympäristön, hyvät kehittymismahdollisuudet sekä kilpailukykyiset edut.

Mitä toivomme sinulta?

Osallistut suunnitteluryhmän jäsenenä toimisto-, teollisuus-, liike- yms. kohteittemme suunnittelutehtävien hoitoon. Tarkemman tehtävänkuvan luomme yhdessä kokemuksesi ja toivomustesi mukaisesti.

Sammutusjärjestelmäsuunnittelun projektipäälliköltä edellytämme sammutustekniikan asiantuntemusta, hyvää sammutusjärjestelmä osaamista sekä yhteistyökykyä ja kokemusta toiminnasta asiakkaiden ja viranomaisten kanssa.

Sprinklerisuunnittelijalta toivomme kokemusta CAD-ohjelmistojen käytöstä ja kiinnostusta kehittyä sammutuslaitteistosuunnittelun asiantuntijaksi.

Paloturvallisuustekniikan asiantuntijalta odotamme näkemystä ja kokemusta kiinteistöjen paloturvallisuuden osa-alueista.

Kiinnostuitko?

Lue lisää työtehtävästä, ja jätä hakemuksesi sekä CV:si nettisivuillamme: www.granlund.fi/ura. Lisätietoja tehtävistä antavat ryhmäpäälliköt Timo Nevalainen p. 010 759 2438 ja Risto Ihalainen p. 010 759 2265, tai sähköpostitse etunimi.sukunimi@granlund.fi.