(Poistunut julkaisusta)

SAM - asiantuntija
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.1.2020

Haemme Espooseen asiantuntijaa vastaamaan LähiTapiolan ohjelmisto-omaisuuden hallinnasta. Asiantuntijana vastaat mm. ohjelmisto-omaisuuden hankinnasta, ylläpidosta, optimoinnista ja suunnittelusta. Osallistut roolissasi sopimusneuvotteluihin ohjelmistotoimittajiemme kanssa sekä tuet projektejamme lisenssiasioissa.

Odotamme sinulta

  • Perustuntemusta isoimpien ohjelmistotoimittajien lisensointi maailmasta (Microsoft, IBM, Oracle jne)
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja eri sidosryhmien kanssa
  • Itsenäistä, vastuuntuntoista ja huolellista työskentelyotetta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • Tehtävään soveltuvaa korkeakoulu- tai opistotasoista tutkintoa

Tehtävään valittavan henkilön taustasta ja osaamisesta riippuen tehtävään voi sisältyä myös muita Infra alueen tehtäviä.

Tarjoamme

Meillä pääset osaksi ammattitaitoiseen ja osaavaan tiimiin, jonka kanssa pääset työskentelemään rennossa työympäristössä mielenkiintoisella tehtäväkentällä. Sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi ja laajentaa omaa osaamistasi. Meillä on myös monipuoliset henkilöstöedut, joita pääset hyödyntämään.

Lisätietoja

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 7.2.2019 mennessä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikan sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelujohtaja Sami Holopainen, puh. 040-7700575, sami.holopainen@lahitapiola.fi, ti 28.1. klo:14-15 ja ma 3.2. klo:15-17