(Poistunut julkaisusta)

SALON BUSINESS PARTNER / SALES CONSULTANT, Pääkaupunkiseutu
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019
L’Oréal Finland Oy on Suomen johtava kosmetiikka-alan yritys, joka edustaa kauneutta ja hyvinvointia. L'Oréal Professional Products Division edustaa kampaamoyksikköä, jossa brändinä toimivat tunnetut L’Oréal Professionel, Redken & Kérastase.

 

Etsitkö uutta, mielenkiintoista myyntikokemusta? Haluatko haastaa itseäsi ja oppia jotakin uutta joka päivä? Haluatko työskennellä tunnettujen brändien kanssa kansainvälisessä ympäristössä oman alansa johtavassa pörssilistatussa yrityksessä?

Haemme nyt asiakkaallemme L’Oréal Finland Oy:n Professional Products Division -osastolle Helsinkiin

SALON BUSINESS PARTNERIA / SALES CONSULTANTTIA vastaamaan uusien ja nykyisten asiakassuhteidemme kehittämisestä. Tehtävässä raportoit liiketoimintayksikön Myyntipäällikölle. Tehtävä on vakituinen ja kokopäiväinen ja alkaa sopimuksen mukaan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työnantajanasi toimii ManpowerGroup Oy.

Tehtävässä menestyäksesi toivoisimme, että:

- Toimit oman alueesi asiakasvastaavana ja autat asiakkaitasi edistämään omaa liiketoimintaansa ja ulosmyyntiä. Kehität yhdessä asiakkaan kanssa heidän osaamistaan kampaamotuotteiden kampanjoiden, liiketoiminnan kehittämisprojektien, mechandisingin ja koulutuksen kautta.
- Pääset asetettuihin sisään- ja ulosmyyntitavoitteisiin sekä myyntipäällikön asettamiin laadullisiin tavoitteisiin.
- Kykenet tunnistamaan kaupallisen kehityksen potentiaalin asiakkaissasi ja syvennät asiakassuhteitasi.
- Tunnistat uusia mahdollisuuksia markkinoilla ja kehität uusia liiketoimintaideoita.
- Järjestelet ajo-ohjelmasi, pidät hallinnolliset yksityiskohdat järjestyksessä ja kykenet hallitsemaan dataa ja tietoa.
- Olet tiimipelaaja ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa.
- Puhut ja kirjoitat sujuvasti suomea, ymmärrät englantia.
- Omaat B-ajokortin, viihdyt autossa ja sinulla on matkustusvalmius.

Tarjoamme sinulle paikan kansainvälisessä, menestyvässä yrityksessä laadukkaiden tuotteiden parissa sekä hyvät henkilöstöedut. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen tulospalkkauksen ja mahtavat työkaverit.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian, viimeistään 27.1.2019, rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastatteluja aloitetaan mahdollisesti jo hakuajan aikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa L’Oréal Finland Oy Myyntipäällikkö Jan Hagelberg ma 14.1. klo 14-16 ja ti 22.1. klo 14-16 numerosta 040 630 0518.

 Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys