(Poistunut julkaisusta)

Salkunhoitaja
Helen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2020

Haluatko olla mukana rakentamassa markkinoiden asiakaskeskeisintä energiayhtiötä ja tuoda kanssamme uuden energia-aikakauden mahdollisuudet jokaisen ulottuville?

Me Helenissä uudistumme voimakkaasti ja kehitämme jatkuvasti puhtaampia sekä ympäristöystävällisempiä tapoja tuottaa energiaa. Lämmön, jäähdytyksen ja sähkön lisäksi tarjoamme uusia, asiakkaidemme tarpeisiin yhä paremmin sopivia ratkaisuja alueelliseen ja uusiutuvaan energiaan, älykkäisiin kiinteistöihin sekä sähköiseen liikenteeseen. Uudet innovaatiot ovat osa arkeamme, ja ne syntyvät yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Päästäksemme kunnianhimoisiin tavoitteisiimme ja palvellaksemme asiakkaitamme entistä paremmin, etsimme nyt joukkoomme Salkunhoitajaa yritysasiakkaiden sähkösalkkujen hoitoon Helsinkiin, Kampin toimipisteeseen. Työsuhde on vakituinen. 

Työ meillä koetaan merkitykselliseksi, sillä huolehdimme monipuolisesti ihmisten, yritysten ja yhteisöjen energiatarpeista ja toimintavarmuutemme on Euroopan paras. Meillä on myös kunnianhimoinen tavoite saavuttaa hiilineutraalius vuoteen 2035 mennessä.  

Tehtäviisi kuuluu yritysasiakkaidemme sähkösalkkujen hoito ja kehittäminen. Työssäsi vastaat asiakkuuksiesi sähkönhankintastrategioiden suunnittelusta, toteutuksesta ja raportoinnista. Tapaat asiakkaita ja osallistut asiakastilaisuuksiin sekä  toimit myynnin tukena tarjous- ja sopimusneuvotteluissa. Seuraat aktiivisesti sähkö- ja energiamarkkinoita sekä taloutta ja osallistut sähkömarkkina-analyysien tekemiseen.

Odotamme sinulta soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, hyvää sähkö-, hyödyke- ja rahoitusmarkkinoiden tuntemista, talouden yleisen toiminnan hyvää ymmärrystä sekä mielellään kokemusta johdannaiskaupasta. Muutamien vuosien kokemus esim. yrityspuolen sähkönmyynnistä tai rahoitusalalta edesauttaa menestymistäsi tehtävässä. Onhan sinulla hyvät vuorovaikutustaidot ja esiintymiskokemusta?

Toivomme sinusta oma-aloitteista ja energia-alaan sekä asiakastyöhön vahvan kiinnostuksen omaavaa kollegaa. Uskomme, että emme menesty ilman yhteistyötä, ja toimimmekin tiiviisti yhdessä niin sisäisten sidosryhmien kuin ulkoisten kumppanien kanssa. Käyttäydymme aina ihmisiksi ja kohtaamme toisemme rennosti titteleistä tai työvuosista viis.

Jäikö jokin vielä mietityttämään? Voit kysyä meillä työskentelystä tai tehtävästä tarkemmin tulevalta esimieheltäsi Esa Tarkiaiselta (0503728032/ etunimi.sukunimi@helen.fi). Hän on (parhaiten) tavoitettavissa puhelimitse 13.5. klo 12-14 ja 20.5. klo 12-14. 

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Voit helposti laittaa hakemuksen rekryjärjestelmämme kautta (helen.fi/rekry), viimeistään 24.5.2020 mennessä. 

Yhdistetään voimat!