(Poistunut julkaisusta)

Salkunhoitaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt Helsinkiin OP Varainhoidon sijoitusratkaisut -osastoon vakituiseen työsuhteeseen

SALKUNHOITAJAA

Sijoitusratkaisut osasto on osa OP Varainhoidon sijoitustoimintaa. Osasto vastaa OP:n yhdistelmärahastojen ja -mandaattien salkunhoidosta, vaihtoehtoisista sijoituksista, strategisesta allokaatiosta ja ESG:sta. Salkunhoitajana konseptisalkkujen salkunhoitotiimissä vastuullesi kuuluu yhdistelmärahastojen, sijoituskorien ja mandaattien salkunhoito. Hoidat itsenäisesti vastuutetut rahastot ja toimit tarvittaessa sijaisena muiden rahastojen osalta. Asiantuntijana osallistut varainhoidon sijoitusnäkemyksen muodostamiseen ja viestimiseen. Seuraat alaa koskevaa kehitystä ja hyödynnät sitä omassa työssäsi.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Odotamme sinulta sijoitusinstrumenttien ja rahastotuotteiden monipuolista sekä syvällistä tuntemusta. Sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus salkunhoitajana toimimisesta. Ymmärrät syvällisesti sekä laaja-alaisesti sijoitusmarkkinoita. Kvantitatiivisten menetelmien ja tilastotieteen tuntemus katsotaan eduksi.

Tehtävän hoitaminen edellyttää yhteistyökykyä niin omassa tiimissä kuin myös kumppanuusverkostoissa. Arvostamme kokemusta johdannaisinstrumenteista. Edellytämme soveltuvaa korkeakoulututkintoa (esim. KTM, DI, tilastotiede tai taloustiede) sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Vankka kokemus sijoitusmarkkinoilta on välttämätöntä.

Mitä meiltä saat

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkitsemisen kokonaisuuden sekä erinomaiset kehittymismahdollisuudet asiantuntevassa salkunhoitotiimissä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja salkunhoitajan tehtävässä pääset osallistumaan tähän merkittävällä panoksella. Meillä saat myös ison talon työsuhde-edut sekä monipuoliset uramahdollisuudet.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Sijoitusratkaisut -osaston johtaja, Erkko Ryynänen p. 0505126264, erkko.ryynanen@op.fi, 21.5. klo 13.00-14.00 ja 15.00-16.00 sekä 27.5. klo 16.00-17.00.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi OP:n Uramahdollisuudet-sivun kautta 02.06.2019 mennessä.

Hakijalta tarkistetaan luottotiedot ja teetetään huumaustesti, terveyskysely sekä perusmuotoinen turvallisuusselvitys.