(Poistunut julkaisusta)

Salkunhoitaja
Valtion Eläkerahasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2019

Haemme salkunhoitajaa

 

Salkunhoitaja osallistuu osana positionhallinnan tiimiä johdannaisstrategioiden suunnitteluun ja toteutukseen. Tehtäviin kuuluu muun muassa valuuttasuojaukseen liittyvää laskentaa ja johdannaiskaupankäyntiä. Salkunhoitaja on myös mukana uusien hajauttavien strategioiden arvioinnissa, suunnittelussa ja toteutuksessa. Tehtävään kuuluu myös positionhallinnassa käytettävien järjestelmien ja tiedostojen ylläpitoa sekä uusien toimintatapojen kehittämistä. Lisäksi salkunhoitaja osallistuu VERin koko salkkua koskeviin analyysitehtäviin.

                     

Odotamme hakijalta

 • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
 • hyvää rahoitusteorian ja johdannaisinstrumenttien tuntemusta sekä käytännön kokemusta johdannaistoiminnasta
 • vahvoja matemaattisia ja tietoteknisiä valmiuksia
 • virassa vaadittavaa kielitaitoa ja hyvää englannin kielen taitoa
 • kykyä analyyttiseen ajatteluun ja itsenäiseen päätöksentekoon
 • vastuullisuutta, yhteistyökykyä ja oma-aloitteisuutta
 • halua ja kykyä oppia uutta muuttuvassa toimintaympäristössä 

   

  Tarjoamme sijoitusalan näköalapaikalla haastavan ja mielenkiintoisen työn kansainvälisessä toimintaympäristössä sekä hyvät mahdollisuudet ammattitaidon ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Meitä on 25 ja toimitilamme sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa.

   

  Salkunhoitajan virka on vakinainen ja täytetään elokuussa 2019 tai sopimuksen mukaan.

   

  Lisätietoja virasta antaa sijoitusjohtaja Sami Lahtinen puh. 0295 201 225, varmimmin 16.5. klo 10 – 11:30 ja 20.5. klo 10 – 11:30.

   

  Valittavasta henkilöstä tehdään hakijan suostumuksella turvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014) ja selvitetään luottotiedot. Koeaika on 6 kuukautta. Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen viimeistään 22.5.2019 klo 16.00 mennessä osoitteeseen rekrytointi@ver.fi. Hakemalla tehtävää hyväksyt asiaan liittyvät sähköiset tiedoksiannot.

   

  Annonsen kan läsas på svenska på VER´s hemsida www.ver.fi