(Poistunut julkaisusta)

Salkunhoitaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

Haemme nyt Helsinkiin OP Varainhoidon Arvopaperisijoitukset yksikköön

SALKUNHOITAJAA

Työtehtäviisi kuuluvat pääasiassa korkeariskisten luottoriskisijoitusten analysointi ja salkunhoito. Vastaat sovittujen rahastojen ja mandaattien high yield -sijoituksista sekä erikseen sovittujen sektorivastuiden analyysista. Lisäksi huolehdit analyysitoiminnan kehittämisestä omalla vastuualueellasi sekä toimivista yhteyksistä vastapuolien ja yhteistyökumppanien suuntaan.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Olet kokenut sijoittaja luottoriskimarkkinoilla ja sinulla on vahva osaaminen korkeariskisten yhtiöiden analysoinnista ja niihin sijoittamisesta. Myös laajempialainen kokemus fundamenttisijoittamisesta, esimerkiksi osakesijoittamisesta, on eduksi tässä tehtävässä.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. KTM, DI tai tilastotiede) sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Aikaisempi kokemus credit- ja high yield-salkunhoidosta on välttämätöntä. Hyvät tietojenkäsittelytaidot ovat eduksi tehtävässä menestymiselle.

Mitä saat meiltä

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkitsemisen kokonaisuuden sekä erinomaiset kehittymismahdollisuudet asiantuntevassa yksikössä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja salkunhoitajan tehtävässä pääset osallistumaan tähän merkittävällä panoksella. Meillä saat myös ison talon työsuhde-edut sekä monipuoliset uramahdollisuudet.

Lisätietoja ja hakuohjeet

Lisätietoja tehtävästä antaa osastonjohtaja Tommi Kokkarinen, tommi.kokkarinen@op.fi, puh 040 8392 888, joka on varmimmin tavoitettavissa 24.4.2019 klo 14:00-14:30 ja 26.4.2019. klo 14:00-14:30.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi OP:n Uramahdollisuudet-sivun kautta 28.4.2019 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely ja huumausainetesti.