(Poistunut julkaisusta)

Salkunhoitaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.1.2019

Haemme nyt Helsinkiin OP Varainhoidon analytiikkayksikköön vakituiseen työsuhteeseen

Salkunhoitajaa

Analytiikkayksikkö on osa OP Varainhoidon arvopaperisijoitukset -osastoa. Yksikössä hoidetaan OP-sijoitusrahastoja ja muita salkkuja korko- ja osakemarkkinoilla tukeutuen automatisoituun datan käsittelyyn ja mallintamiseen sekä systemaattisiin salkunhoitoprosesseihin. Salkunhoitajana osallistut sekä datalähtöiseen tutkimukseen että varsinaiseen salkkujen hoitamiseen sekä näihin liittyviin menetelmä- ja järjestelmäkehitykseen. Seuraat alaa koskevaa tutkimusta ja hyödynnät sitä omassa työssäsi. Tehtävään valittava henkilö keskittyy osaketuotteiden salkunhoitoon.

Tehtävässä menestymisen edellytykset

Odotamme sinulta tilastotieteen, taloustieteen, ekonometrian ja rahoitusteorian tuntemusta sekä käytännön kokemusta datalähtöisestä tutkimus- ja kehitystoiminnasta. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös mallintamiseen soveltuvaa ohjelmointiosaamista, erityisesti R-kieli on hyödyllinen. Arvostamme myös kokemusta SQL-tietokantojen käytöstä ja muuta kokemusta erilaisten tietoaineistojen käsittelystä ja automaattisesta päivittämisestä.

Edellytämme soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa (esim. KTM, DI, tilastotiede tai taloustiede) sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Aiempi kokemus salkunhoidosta tai muuten pääomamarkkinoilta, mielellään osakkeista tai yritysluotoista on lähes välttämätöntä. Erityisesti aiempaa kokemusta systemaattisia menetelmiä hyödyntävästä sijoitustoiminnasta.

Mitä meiltä saat

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkitsemisen kokonaisuuden sekä erinomaiset kehittymismahdollisuudet asiantuntevassa ja kehityshakuisessa yksikössä. Kehittämme toimintaamme jatkuvasti ja salkunhoitajan tehtävässä pääset osallistumaan tähän merkittävällä panokselle. Työssäsi saat käyttöön hyvät välineet omaan tutkimukseen ja mahdollisuuden soveltaa tuloksia käytännön sijoitustoiminnassa. Meillä saat myös ison talon työsuhde-edut ja monipuoliset uramahdollisuudet.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Juha Asikainen, juha.a.asikainen@op.fi, puh 050 362 8155, varmimmin to 3.1. klo 10-11 ja ke 9.1. klo 14-15.

Kiinnostuitko tehtävästä? Kerro meille osaamisestasi ja motivaatiostasi OPn Uramahdollisuudet-sivun kautta 20.1.2019 mennessä.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely ja huumausainetesti.