(Poistunut julkaisusta)

Salkunhoitaja
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2018

Haemme nyt Varallisuudenhoidon Vakuutus- ja eläkeyhteisöt -osastolle Helsinkiin salkunhoitajaa monipuoliseen ja laajaan tehtävään.

Salkunhoitaja

Salkunhoitajana osallistut OP Ryhmän vakuutus- ja eläkeyhteisöjen korkotaseen ja listattujen osakkeiden sijoitustoiminnan suunnitteluun ja toteutukseen. Korkotaseen sijoitukset käsittävät mm. valtioiden ja yritysten joukkovelkakirjalainoja, rahastoja sekä korkojohdannaisia. Osallistut tiiviisti myös muuhun sijoitustoimintaan ja markkinariskien hallintaan kokonaisvaltaisesti.

Tehtävässä vaikutat vakuutus- ja eläkeyhteisöjen koko taseen tuottoon ja sitä kautta OP Ryhmän vakavaraisuuteen sekä tulokseen. Työtehtäviisi kuuluvat myös pääomamarkkinoiden seuranta, omaisuudenhoitajien ja salkunhoitajien valvonta sekä vuorovaikutus eri sidosryhmien välillä. Kvantitatiivisten salkunhoitomenetelmien tunteminen on hyödyksi. 

Ketä etsimme?

Sinulla on muutaman vuoden kokemus pääomamarkkinoilta salkunhoidosta sekä korkojohdannaisten tuntemusta. Tunnet monipuolisesti sijoitusinstrumentteja ja rahastotuotteita, mutta olet kiinnostunut myös erilaisista regulaatiokehikoista ja kirjanpitokäytännöistä. Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, tavoitteellisuutta sekä innostuneisuutta tarttua hyvinkin erilaisiin työtehtäviin. Työn menestyksekäs hoitaminen vaatii hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutuskykyä, riskinottokykyä sekä kykyä toimia paineen alla.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Me paiskimme töitä tosissaan mutta osaamme myös nauraa epäonnistumisille. Olemme huomanneet, että hymyssä suin haasteet taklataan varmemmin. Toivottavasti myös sinä tartut asioihin positiivisen kautta ja tuot meille tullessasi uudenlaista ajattelua. 

Tarjoamme sinulle hyvien työsuhde-etujen ja uramahdollisuuksien lisäksi haastavan ja mielenkiintoisen työtehtävän sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi asiantuntijaorganisaatiossamme. Tukenasi tehtävässä toimii kokenut ja monipuolinen tiimi.

Hakuohjeet ja lisätiedot:

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, Tomi Viia kertoo sinulle mielellään lisää, puh. 0503659105 (perjantaina 8.6. kello 10-12 ja tiistaina 12.6. 13-15). Voit myös laittaa kysymyksesi sähköpostitse tomi.viia@op.fi.

Jos vakuutimme sinut jo siitä, että tätä mahdollisuutta ei kannata jättää väliin, voit hakea tehtävään 18.6.2018 mennessä oheisen painikkeen kautta kertomalla meille motivaatiostasi, osaamisestasi ja palkkatoiveestasi. Ethän jätä hakemista viime tinkaan, sillä käsittelemme hakemuksia aktiivisesti jo hakuaikana.

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkastetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään terveyskysely, turvallisuusselvitys ja huumausainetesti.