(Poistunut julkaisusta)

Salkunhoitaja, Sijoitusratkaisut
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2019

Visiomme on olla johtava ja vetovoimaisin finanssiryhmä Suomessa sekä asiakkaiden, henkilöstön että kumppaneiden näkökulmasta. Saavuttaaksemme tulevaisuuden tavoitetilamme, olemme aloittaneet OP Ryhmässä merkittävän muutosmatkan. Siirrymme OP Ryhmän keskusyhteisössä vaiheittain ketterään, itseohjautuvaan toimintatapaan, joka antaa vapautta ja vastuuta tiimeille, nopeuttaa päätöksentekoa ja ohjaa työskentelyä asiakkaiden tarpeiden mukaisesti. Vähennämme päätöksentekotasoja. Johtamisessa painottuu valmentaminen ja työn mahdollistaminen.

 

Tavoittelemme muutoksella entistä parempaa työntekijäkokemusta, asiakaskokemusta sekä toiminnan tehokkuutta.

 

Haemme nyt OP Varainhoidon cross asset -salkunhoitotiimiin Salkunhoitajaa Helsingin Vallilaan.

 

SALKUNHOITAJA, Sijoitusratkaisut, Helsinki
 

Tehtävässä toimit salkunhoitajana OP Varainhoidon cross asset -salkunhoitotiimissä vaihtoehtoisissa sijoituksissa. Roolissa vaikutetaan OP:n vaihtoehtoisten sijoitusratkaisujen tuottoon ja sitä kautta OP Varainhoitotuotteiden kilpailukykyisyyteen. Tehtävän keskeisenä vastuuna on salkkujen hoitaminen kunkin tuotteen tavoitteiden, rajoitteiden ja sääntöjen puitteissa. Hoidat itsenäisesti tai työparin kanssa vastuutetut rahastot ja toimit tarvittaessa sijaisena muiden rahastojen osalta.

 

Tehtävässä menestymisen eväät

 

Sinulla on vahvaa osaamista ja kokemusta vaihtoehtoisista sijoituksista kuten Hedge-ja pääomarahastoista. Tunnet pääomarahastojen rakenteet ja markkinat sekä olet ehtinyt verkostoitumaan alan toimijoiden kanssa.

Olet tuloshakuinen ja valmis ottamaan innostuneesti vastaan vaativiakin tavoitteita. Kykenet tekemään nopeita ja selkeitä päätöksiä, joihin saattaa sisältyä vaikeita valintoja ja harkittuja riskejä. Osaat toimia tehokkaasti osana salkunhoitotiimiä ja olet valmis sitoutumaan yhteisesti sovittuihin linjauksiin. Koulutukseltasi voit olla KTM tai DI

 

Edellytämme sinulta

 

  • vähintään viiden vuoden kokemusta vaihtoehtoisista sijoituksista kuten hedge-rahastoista tai pääomarahastoista sekä pääomarahastorakenteista.
  • sijoitusinstrumenttien ja rahastotuotteiden monipuolista ja syvällistä tuntemusta
  • sijoitusmarkkinoiden laaja-alaista ja syvällistä tuntemusta
  • osaamista Bloomberg- ja SIm Corp Dimension-järjestelmistä
  • erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielitaitoa

 

Mitä tarjoamme


Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen palkitsemisen kokonaisuuden sekä erinomaiset kehittymismahdollisuudet asiantuntevassa ja kehityshakuisessa yksikössä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti ja salkunhoitajan tehtävässä pääset osallistumaan tähän merkittävällä panokselle. Työssäsi saat käyttöön hyvät välineet omaan tutkimukseen ja mahdollisuuden soveltaa tuloksia käytännön sijoitustoiminnassa. Meillä saat myös ison talon työsuhde-edut ja monipuoliset uramahdollisuudet.

 

Lisätiedot ja hakuohjeet

 

Hae tehtävää 30.10.2019 mennessä oheisen Hae-painikkeen kautta. Lisääthän hakemukseesi myös suosittelijoidesi tiedot. 
Lisätietoja tehtävästä antaa Erkko Ryynänen, puh. 050-5126264

 

Tehtävään valittavalta henkilöltä tarkistetaan luottotiedot ja yritysyhteydet sekä teetetään, turvallisuusselvitys, huumausainetesti ja terveyskysely.

 

OP on Suomen johtava finanssiryhmä ja alan digitaalisen muutoksen suunnannäyttäjä. Olemme asiakkaidemme omistama, finanssialan suurin työnantaja Suomessa. Ryhmässämme työskentelee yli 12 000 alan ammattilaista, ja tuotamme sekä kehitämme pankki-, varallisuudenhoito-, vakuutus- ja terveydenhoitopalveluita yli neljälle miljoonalle asiakkaallemme.