(Poistunut julkaisusta)

Salkunhoitaja, pääoma- ja infrastruktuurisijoitukset
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Haemme salkunhoitajaa Varman pääoma- ja infrastruktuurisijoituksiin


Oletko sijoitusammattilainen, joka etsii uusia haasteita? Haemme salkunhoitajaa Varman pääoma- ja infrastruktuurisijoituksiin. Salkunhoitajana toimit meille keskeisessä omaisuusluokassa kokeneiden ja osaavien ammattilaisten tiimissä. Roolissasi osallistut itsenäisellä panoksella sijoituskohteiden analysointiin ja valintaan sekä vastaat aktiivisesti suhteista rahastomanagereihin.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja erittäin monipuolisen kokonaisuuden kansainvälisten pääomasijoitusten parissa. Varman pääoma- ja infrastruktuurisijoitukset ovat yhteensä yli 5 mrd € ja kattavat noin 11 % taseesta. Sijoitukset jakautuvat globaalisti Yhdysvaltoihin, Eurooppaan ja Aasiaan. Valtaosa sijoituksista kohdistuu perinteisiin pääomarahastoihin, mutta infrastruktuurin osuus kasvaa voimakkaasti. Rahastojen kanssa tehtävät rinnakkaissijoitukset ovat keskeinen osa toimintaa.  

Tehtävässä onnistuminen edellyttää: 

  • Hyvää asiantuntemusta epälikvidin omaisuusluokan sijoitusten arvioinnista ja toteuttamisesta
  • Yrityskauppojen ja -järjestelyiden sekä due diligence -prosessien ymmärrystä
  • Vahvaa halua kehittää kansainvälistä suhdeverkostoa ja aktiivisesti hankkia uusia sijoitusmahdollisuuksia
  • Sitoutumista Varman vastuullisen sijoittamisen periaatteisiin keskeisenä osana salkunhoitoa ja kykyä ilmastonmuutoksen vaikutusten arviointiin sijoituskohteita valittaessa.


Menestyksekäs salkunhoito edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoa ja sujuvaa englannin kielen taitoa sekä halukkuutta matkustaa. Odotamme sinulta aktiivista otetta ja asennetta ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen ja kyvykkyyttä neuvotella kansainvälisiä sopimuksia.  Tarjolla on huippupaikka aktiiviselle ja oma-aloitteiselle sijoitusammattilaiselle!

Me varmalaiset arvostamme osaavia työkavereitamme, hyvää johtamista ja mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa. Lue lisää Varmasta työnantajana.

 

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat sijoitusjohtajat Markus Aho, markus.aho@varma.fi (p. +358 41 532 4312) ja Mikko Koivusalo, mikko.koivusalo@varma.fi  (p. +358 40 554 2317).

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 24.1.2020.