(Poistunut julkaisusta)

Salkunhoitaja, hedge -rahastot
Varma

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.1.2020

Haemme salkunhoitajaa Varman hedge-rahastoihin


Onko sinulla kokemusta pääomamarkkinoista ja mielenkiintoa alternatiivisijoituksiin? Haemme salkunhoitajaa Varman hedge-sijoituksiin. Salkunhoitajan tehtävässä toimit Varmalle keskeisessä omaisuusluokassa kokeneessa tiimissä ja osallistut itsenäisellä panoksella portfolion rakentamiseen ja rahastovalintoihin sekä vastaat suhteista rahastomanagereihin.

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja erittäin monipuolisen kokonaisuuden kansainvälisten hedge-sijoitusten parissa. Varman hedge-sijoitukset ovat yhteensä yli 9 mrd € ja kattavat noin 19 % taseesta. Salkku on laajasti hajautettu eri strategioihin: mm. korkeaa tuottoa tavoitteleviin, pitempiaikaisiin opportunistisiin rahastoihin, eri lainarahastoihin ja lähempänä likvidiä markkinaa oleviin markkinaneutraaleihin rahastoihin.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää: 

  • Kokemusta pääomamarkkinoista ja laaja-alaista mielenkiintoa alternatiivisijoituksiin
  • Kiinnostusta pitkäaikaisen sijoitusstrategian suunnitteluun ja toteuttamiseen
  • Vahvaa halua uusien sijoitusaihioiden löytämiseen ja tuloksen tekemiseen
  • Sitoutumista Varman vastuullisen sijoittamisen periaatteisiin keskeisenä osana salkunhoitoa ja kykyä ilmastonmuutoksen vaikutusten arviointiin sijoituskohteita valittaessa.


Menestyksekäs salkunhoito edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä reipasta matkustushalukkuutta. Odotamme, että ymmärrät kansainvälisiä sopimuksia, hallitset raportoinnin ja data-analyysin ja sinulla on aktiivinen asenne oman ammattitaidon jatkuvaan kehittämiseen. Tarjolla on huippupaikka aktiiviselle ja oma-aloitteiselle sijoitusammattilaiselle!

Me varmalaiset arvostamme osaavia työkavereitamme, hyvää johtamista ja mahdollisuutta tehdä yhteiskunnallisesti merkittävää työtä. Työkulttuurimme kulmakivinä ovat ketteryys ja vastuunkantajuus. Vastuullisuus näkyy arjessamme varmalaisten työkyvystä, osaamisesta ja yhdenvertaisuudesta huolehtimisena. Meillä on viihtyisät toimitilat merellisessä ympäristössä Helsingin Salmisaaressa. Lue lisää Varmasta työnantajana.

 

 

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antavat sijoitusjohtajat Kai Rimpi, kai.rimpi@varma.fi (p. +358 40 840 4796) ja Mikko Koivusalo, mikko.koivusalo@varma.fi (p. +358 40 554 2317).

Hakeminen

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake viimeistään 24.1.2020.