(Poistunut julkaisusta)

Säljkonsult - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.8.2019
Bambora är en internationell leverantör av betalningslösningar och förmedlare av Visa och Mastercard -kortbetalningar. Bambora hör till Ingenico Group, en av världens ledande leverantörer av kortterminaler. Globalt räknar vi till ca. 8 000 arbetstagare och vi drivs av ambitionen att underlätta vardagen för företag. Vi betjänar företag oberoende av försäljningskanal – i butik, mobilt eller på nätet – och oavsett om verksamheten börjat för 3 månader eller 30 år sedan. Betalbranschen förändras snabbt och Bambora spelar sin roll i detta brytningsskede. Vi vill att du blir en del av betalningsvärlden, där avancerade kortterminaler förenklar betalningsupplevelsen. I samarbete med vår kund Bambora Oy söker vi fler medlemmar till deras försäljningsteam. Eilakaisla sköter rekryteringen och du fastanställs direkt av Bambora, där du får en utmärkt möjlighet att utvecklas och avancera i din försäljningskarriär. 

Som Sales Consultant

blir du en del av Bamboras nordiska organisation och säljteamet som handhar små- och mellanstora kunders betallösningar till butik. Din uppgift är nykundanskaffning dvs. att marknadsföra och sälja Bamboras betallösningar, såsom kortterminaler och kreditering av kortbetalningar, till företagare. Produkten du presenterar är högklassig och smidig att använda och den underlättar signifikant företagarens vardag. Säljprocessen sköts från början till slut per telefon och du förutsätts därför ha en naturlig inställning till telefonen som arbetsredskap och vara snabbtänkt samt ha ett gott gehör för kundbehovet och förstås ha en iver att få ett positivt avslut på affären. 

För en anställning

på Bambora förutsätts inte tidigare säljerfarenhet eller telemarknadsföring, vilket gör den här positionen perfekt för dej som vill påbörja en karriär som toppsäljare! Vad vi däremot önskar är så pass mycket arbetserfarenhet att du hunnit identifierat försäljning som din grej och att du därigenom har en kavat inställning och förhållande till försäljning. Ett kommersiellt tankesätt och en brinnande vilja att vinna kundens förtroende för Bamboras betalningslösningar är viktiga egenskaper vi önskar av våra nya försäljare. Viktigt i detta arbete är också goda kundbetjäningskunskaper och en förmåga att arbeta i team. Eftersom koncernspråket är engelska är det, utöver finska, viktigt att kunna. Kunskaper i svenska räknas som en fördel.

Vår kund erbjuder dej

en tillsvidare heltidsanställning med normala kontorstider (mån-fre kl 8.15-16.15) på ett kontor med lättillgängligt läge i Vallgård, Helsngfors bara ett stenkast från Böle tågstation. Utöver en schyst fast lön får du en motiverande prestationsbunden provision, vars nivå du med egna insatser själv långt kan påverka. Bambora erbjuder även andra förmåner som t.ex. motions-, kultur-, och lunchsedlar samt avgiftsfri access till konditionssalen i anslutning till kontoret. Under de tre första månaderna går du i Bambora Academy, genom vilken vi säkerställer en heltäckande introduktion till ditt jobb. Arbetsgemenskapen hos Bambora är ungdomlig, positiv samt tävlingsorienterad. Vi är ett utvecklingsdrivet team som tillsammans gläds över våra framgångar. Om inte du ännu blivit övertygad tillägger vi att det på kontoret finns ett pingisbord för lekfulla matcher mot dina kolleger – ett par omgångar under pausen, låter inte det roligt?! Vill du ha positionen som Sales Consultant på Bambora? Vänligen sök snarast, för anställningen på Bambora kan hastigt få sin start! Vi intervjuar kandidater fortlöpande och strävar till att i samarbete med vår kund göra snabba personval. Ansökningstiden utgår 25.9.2019

Tilläggsuppgifter ges av Service Manager Anssi Säkö, tfn. 030 6090 502/ förnamn.efternamn@eilakaisla.fi
Lämna in din ansökan och CV med löneanspråk på adressen kaislanet.eilakaisla.fi