Salityöntekijä
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2021

Haemme asiakkaalleemme Vääksyn sydämessä Mikkolan kartanon vanhassa piharakennuksessa toimivalle ravintola Jalmarille kahta SALITYÖNTEKIJÄÄ extraajiksi ensi kesän sesonkia silmällä pitäen. Tässä on siis mahdollisuus napata kesätyö ensi kesälle jo nyt!

Salityöntekijän tehtäviin kuuluu asiakkaiden ja tilausten vastaanotto, annosten tarjoilu pöytiin ja ravintolan yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Aikaisempi työkokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta sinulla ei tarvitse olla alan koulutusta. Tehtäviin perehdytetään työpaikalla. Sinulla tulisi olla hygieniapassi, anniskelupassista saat plussaa. Ravintolan sijainnista johtuen sinulla tulisi olla oma auto käytettävissä.

Tämä tehtävä sopii erinomaisesti esimerkiksi opiskelijalle tai osa-aikatyötä etsivälle koska työvuoroja on aluksi vain 1-2 viikossa. Kesää kohden mentäessä tahti kiihtyy ja vuoroja voi olla tarjolla lähes täysien tuntien verran. Työt alkavat heti sopivien henkilöiden löytyessä.

Jos kaikki tähän mennessä lukemasi aiheuttaa positiivisia viboja ja työskentelytapaasi sopivat adjektiivit oma-aloitteinen, ystävällinen ja asiakaspalveluhenkinen puhumattakaan siitä, että hymy irtoaa sinulta luonnostaan ollessasi ihmisten kanssa tekemisissä, surffaa pikaisesti Amikon nettisivuille www.amiko.fi ja lähetä meille hakemuksesi. Mahdollisiin kysymyksiisi vastaa Amikolta Aino, aino.pitkanen@amiko.fi tai 050 339 7633.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1501135
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Osa-aikainen
  • Hakuaika päättyy: 31.10.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Asikkala, Heinola, Hollola, Lahti, Orimattila, Padasjoki, Sysmä