Salityöntekijä
Amiko Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.7.2021

Oletko reipas ja rempseä ja nautit vaihtelusta? Omistatko auton ja etsitkö pitempiaikaisempaa työsuhdetta? Jos vastasit kyllä, saatat olla juuri etsimämme. Haemme SALITYÖNTEKIJÄÄ, joka pystyisi työskentelemään Lahden Pancho Villassa, Ranch Clubilla Niemen satamassa sekä liikenneasema Route 24:lla Vesivehmaalla. Mikäli pystyt työskentelemään kaikissa kolmessa toimipisteessä, työtunteja riittää ainakin 90h/3 viikkoa, ahkeralle työntekijälle jopa enemmänkin. 

Pancho Villa, Lahti tarjoilee rentoa meininkiä kauppakeskus Sykkeessä. Laajalta ruokalistalta löytyy annoksia moneen makuun, isoon ja pieneen nälkään. Lasten omaa listaa unohtamatta. Lounasaikaan herkulliset annokset tarjoillaan pöytiin lautasannoksina suoraan keittiöstä. 

Niemen venesataman helmi Ranch Club ravitsee niin nälkäiset ja janoiset kulkijat kuin veneetkin. Arkisin klo 10.30-14.00 noutopöydästämme tarjolla runsas lounas keittoineen ja salaattipöytineen. Carte-listaltamme mm. Pancho Villa Express burgerit, burritot, pihvit ja salaatit. Talon omat pizzat, frittikorit, salaatit ja hot wingsit paikalla herkuteltaviksi tai mukaan vietäväksi.

Route 24 on täyden palvelun rento liikenneasema Vesivehmaalla, josta ei tarvitse jatkaa matkaa tyhjin vatsoin. Noutopöydässä on arkisin tarjolla lounasta klo 10.30-14.00 ja carte-listalta löytyvät herkut pizzoista pihveihin ja siivistä salaatteihin Pancho Villa Express burgereita unohtamatta.

Sinun työtehtäviisi kuuluu asiakkaiden tilausten vastaanottaminen, pöytiintarjoilu sekä yleisestä siisteydestä huolehtiminen. Liikenneasemalla tehtäviisi kuuluu myös Veikkauksen koneen käyttäminen, josta sinulla ei tarvitse olla aiempaa osaamista. Työn punaisena lankana on asiakaspalvelu, ja heille virkistävän tauon tai ravitsevan ruokailuhetken tarjoaminen. Sinulla on jo jonkin verran kokemusta alalta ja taskustasi löytyvät anniskelu- ja hygieniapassit. Oma-aloitteisuus ja työtä pelkäämätön asenne kantavat tässä tehtävässä pitkälle. Kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn.

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jos koet olevasi etsimämme asiakaspalvelun taitaja, niin laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian. Lisätietoja tarpeen tullen saat Amikon Ainolta, p. 050 339 7633, aino.pitkanen@amiko.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1477812
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 1.8.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Päijät-Häme, Asikkala, Lahti