Salityöntekijä, ABC Oritupa, Orivesi
StaffPoint

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2021
Etsimme nyt Pirkanmaan Osuuskaupan ABC Oritupaan

LIIKENNEASEMATYÖNTEKIJÄÄ salipuolen työtehtäviin.

Salityöntekijän monipuolisiin työtehtäviin kuuluu liikenneasemalla muun muassa asiakaspalvelu, myynti, kassan käyttö, Veikkaus-pelien myynti sekä tarjoilu. Huolehdit myös työympäristön viihtyvyydestä sekä siisteydestä ja tuot omalla aktiivisuudella panoksesi jokaiseen työpäivään.

Eduksi katsomme aikaisemman kokemuksen vastaavista työtehtävistä ja aikaisemman kokemuksen asiakaspalvelutehtävistä. Kuitenkin kaikkein tärkeintä on innostunut ja motivoitunut asenne työtä kohtaan ja halu oppia uutta! Jokainen työntekijä perehdytetään tehtävään, joten sinulla on nyt loistava mahdollisuus kehittää ammattitaitoasi ja työkokemusta osaavan työryhmän tuella. Huomioithan, että työmatkoihin tarvitset todennäköisesti auton.

Työ on määräaikainen, alkaen heti sopivan henkilön löydyttyä ja jatkuen syyskuun loppuun, mahdollisesti pidempään. Työtunteja on tarjolla vähintään 18h/vko. Työvuoroja on aamu- ja iltavuoroissa arkisin sekä viikonloppuisin, liikenneaseman aukioloaikojen mukaan.

Työsopimus solmitaan StaffPointin sekä työntekijän välille. Tehtävästä maksetaan MaRaVan työehtosopimuksen mukaista palkkaa.


Edellytämme sinulta

Positiivista ja asiakaslähtöistä asennetta työhön
Kykyä itsenäiseen työskentelyyn
Intoa oppia uutta


Tarjoamme sinulle

Mielenkiintoisen työn, vilkkaassa ympäristössä
Mahdollisuuden päästä kehittymään liikenneaseman monipuolisissa työtehtävissä. Meillä StaffPointilla sinulla on mahdollisuus edetä uralla myös muihin työtehtäviin, kuten erikoistavaraliikkeisiin tai vakituisiin pesteihin
StaffPointin henkilöstöedut


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja CV ja hakemuskirjeesi järjestelmäämme. Tuothan hakemuksessasi esille aikaisemman asiakaspalvelu- ja myyntikokemuksen, mistä näet olevan hyötyä tätä tehtävää hakiessasi.

Hakemuksia käsitellään päivittäin, joten jätä hakemuksesi viipymättä! Ensimmäinen haastattelukierros tehdään videohaastatteluna, joten pidäthän silmällä sähköpostiasi, johon kutsu haastatteluun mahdollisesti saapuu.


Lisätietoja

Marjo Väätäinen
Rekrytointikonsultti
StaffPoint Oy
+358 44 4204 220
marjo.vaatainen@staffpoint.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot