(Poistunut julkaisusta)

Salin vuorovastaava, Ravintola Sikke´s, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.10.2019
Oletko ravintola-alan osaaja, joka haluaa hurmata asiakkaat persoonallaan ja tuottaa asiakkaille unohtumattomia elämyksiä?
Etsimme asiakkaallemme Sikke's -ravintolaan salin vuorovastaavaa täydentämään tiivistä tiimiä. Lähtökohtana on, että tehdään mutkatonta, hyvää ruokaa kuin ystävälle tarjoten. Sikke's tarjoaa asiakkailleen sesonkien herkuista loihdittua perinteistä ruokaa uusin muunnoksin sekä kutkuttavan monipuolisen viinilistan.

Salin vuorovastaavana saat vastuullisen aseman, jossa pääset osaksi kodikkaan korttelikuppilan tehotiimiä. Työtehtäviisi tarjoilutyön lisäksi lukeutuu esimiehen työtehtäviä, kuten tilitys, tilausten teko ja ikioman tiimisi vetovastuu. Intohimo viinejä kohtaan ja viinitietous katsotaan etuna, mutta ei ole välttämätöntä. Onnistut tässä tehtävässä ehdottomasti, jos omistat pettämättömän tilannetajun, annat oman persoonasi loistaa ja käsissäsi pysyvät monet langat samanaikaisesti.

Työsuhde on vakituinen ja työaika 90h/3vko. Työvuorot sijoittuvat kaikkiin ravintolan aukioloaikoihin. Työt ovat mahdollista aloittaa jo syyskuun puolella, joten jos ihastuit tähän ainutlaatuiseen työmahdollisuuteen: lähetä hakemuksesi jo tänään!


Edellytämme sinulta

Aurinkoisen iloista työasennetta
Aikaisempaa kokemusta ravintola-alalta
Mutkattomia kommunikointitaitoja suomen kielellä
Arvostamme aikaisempaa esimieskokemusta, mutta asenne ja halu oppia ratkaisee!


Tarjoamme sinulle

Mahdollisuuden kasvattaa ammattitaitoasi ja kehittyä esimiehenä
Ihastuttavan työporukan
Innostavan työympäristön kortteliravintolassa


Kiinnostuitko?

Rekisteröidy hakijaksi www.staffpoint.fi ja täytä hakemus huolellisesti sekä liitä CV hakemukseesi. Meille on erittäin tärkeää tietää mitä olet tehnyt aikaisemmin, mitä osaat ja mitä haluat tehdä tulevaisuudessa.


Lisätietoja

Riina Sirenius
Rekrytointikonsultti, HoReCa
StaffPoint Oy,
Ruoholahdenkatu 14 00180 HELSINKI
riina.sirenius@staffpoint.fi
www.staffpoint.fi