(Poistunut julkaisusta)

Salin vuoropäällikkö
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.9.2020

TeaHouse of Wehmais

Suomen elämyksellisin teehuone-bistro, TeaHouse of Wehmais toimii Juvalla Wehmaan kartanon pihapiirissä. Tunnelmallisella teehuoneella asiakas pääsee nauttimaan laadukkaasta teestä yhdistettynä kansainväliseen ruokaan ja leivonnaisiin. Kaikki tarjoiltavat valmistetaan alusta loppuun saakka itse, laadukkaita ja paikallisia raaka-aineita hyödyntäen.

TeaHouse of Wehmais on avoinna ympäri vuoden, talvikaudella ke-su.

Haemme TeaHouselle kokenutta ravintolapuolen ammattilaista Salin vuoropäällikköksi.

Sinulla on vankkaa osaamista tarjoilutyöstä, itseluottamusta omaan osaamiseen sekä rohkeutta ottaa vastaan vastuuta ja uusia haasteita. Olet luonteeltasi luotettava ja yrittäjähenkinen, pidät ideoinnista ja seuraat alan ruoka- ja juomatrendejä.

Teehuone-bistro tarjoaa asiakkailleen aivan uudenlaisen tavan nauttia sekä ruuasta että juomasta. Toivommekin, että hallitset viinit, drinkit ja erikoisoluet, joiden lisäksi pääset kehittämään teestä tehtyjä cocktaileja ja mocktaileja yhdessä teesommelierimme kanssa. Osaat kertoa menuista, juomavalikoimista ja ominaisuuksista luontevasti ja myyvästi.

Arvostamme erinomaista palveluasennetta, ripeyttä, omatoimisuutta sekä tiimityötaitoja. Tulet hyvin juttuun sekä ihmisten että kiireen kanssa. Johdat omalla esimerkilläsi sesonkihenkilökuntaa toiminnan eteenpäin viemisessä kannustavasti ja tasapuolisesti. Omaksut nopeasti uusia asioita ja olet valmis toimimaan tarvittaessa oman mukavuusalueen ulkopuolellakin. Olet kassataitoinen ja vastaat osaltasi ympäristön siisteydestä sekä viihtyvyydestä. Laatu on sinulle kaikessa kunnia-asia.

Johtamistaitoiselle ravintolapuolen ammattilaiselle on tarjolla avoin mahdollisuus oman intohimonsa esille tuomiseen, tilaisuus kehittää toimintaa eteenpäin yrityksen tuen avulla ja haastaa itsensä vastuullisessa roolissa. Tiimin lisäksi toimit vuorovaikutuksessa myös yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tarjoamme ainutlaatuisen ja uniikin työympäristön, jossa on hyvä yhteishenki ja vahva ammatillinen asiakaspalveluosaaminen. Pääset kehittymään ja laajentamaan osaamistasi edelläkävijänä elämysmatkailun yhteistyöverkostossa, jossa vain taivas on rajana.

Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä kattavalla perehdytyksellä. Asumis- ja majoitusjärjestelyt paikkakunnalta on mahdollista toteuttaa asiakkaan toimesta työsuhteen ajalle.

Jätäthän hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen oheisen hakulomakkeen kautta 31.10.2020 mennessä.

TeaHouse Of Wehmais on palkittu osana Saimaa Gastronomy -verkostoa vuoden 2019 parhaaksi ruokamatkailukohteeksi.

Lue lisää: https://teahouse.fi/

Lisätietoja avoimesta tehtävästä antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh./WA/SMS 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.