(Poistunut julkaisusta)

Salin vuoropäällikkö
TaitoReitti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.11.2019

Toivomme sinulta tehtävään sopivaa esimieskoulutusta ja työkokemusta sekä tahtoa ensiluokkaiseen asiakaspalveluun. Olet joustava ja positiivinen, energinen ja yhteistyökykyinen. Arvostamme organisointitaitoa ja kykyä hallita monia asioita samanaikaisesti. Työskentelet sujuvasti suomeksi ja englanniksi. Kokemusta juhlatilaisuuksissa työskentelystä, esillelaitosta ja tarjoilusta. Tarvitset työssäsi hygienia- ja anniskelupassia. Tarjoamme sinulle takuulla vaihtelevia työpäiviä, mukavat työkaverit ja sopivassa määrin vastuuta.

Hotelli Lasaretti ja ravintola Virta toimivat Oulussa, Lasaretinsaarella kauniissa ja ainutlaatuisessa ympäristössä Ainolan puiston ja Oulujoen kupeessa. Olemme tottuneet tuottamaan laadukkaita kokous- ja ravintolapalveluita suurelle asiakasjoukolle jo 17 vuoden ajan. Kevään ja kesän aikana olemme saaneet käyttöömme uusitut hotellihuoneet sekä aivan uusia kokous- ja juhlatiloja. Nyt haluamme entisestään parantaa tuotteitamme sekä palvelua, joten tarvitsemme sinua, SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖ vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Huolehdit päivittäisistä lounas -ja kokousasiakkaistamme sekä bistron asiakkaistamme, työvuorosta riippuen. Johdat tiimiäsi hyvällä otteella ja sinulla on pelisilmää.

Toivomme, sinulta kokemusta asiakaspalvelusta sekä Suomeksi että Englanniksi. Esimieskokemusta olet jo saanut alalta ja sinulla on tähän tehtävään sopiva koulutus. Sinulla on kokemusta juhlatilaisuuksissa työskentelystä, esillelaitosta ja tarjoilusta. Tarvitset työssäsi hygienia -ja anniskelupassia. Tarjoamme sinulle takuulla vaihtelevia työpäiviä, mukavat työkaverit ja sopivassa määrin vastuuta.

Laitathan hakemuksen tulemaan. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.