(Poistunut julkaisusta)

Salin vuoropäällikkö
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.4.2019

Haluatko töihin monien mahdollisuuksien taloon?


Etsimme nyt VUOROPÄÄLLIKKÖÄ Helsingin Pitäjänmäkeen 7 hengen tiimiin. Tarjoamamme palvelut sisältävät lounasravintolan, kokous- ja edustustarjoilut ja kahvilapalvelut.


Vuoropäällikkönä osallistut ravintolan päivittäiseen operatiiviseen toimintaan ja sijaistat tarvittaessa myös ravintolapäällikköä. Työskentelet pääsääntöisesti arkisin klo 7-17 välillä, mutta vuoroja voi olla satunnaisesti myös viikonloppuisin. Työ on kokopäiväinen ja vakituinen.


Toivomme sinulta soveltuvaa koulutusta, kuten alan perustutkinto/erikoisammattitutkinto tai riittävä työn kautta hankittu osaaminen, ja min. 5 vuoden kokemus alalta. Eduksesi katsomme myös kokoustarjoilujen osaamisen. Sinulla on kyky organisoida ja asiakas on sinulle ykkönen. Olet kiinnostunut henkilöstön johtamisesta ja laskuttaminen sujuu sinulta rutiinilla. Haluat kehittää asiakkuutta ja asiakaspalvelua. Sinulla on itsenäinen työote, positiivinen asenne, hymy herkässä ja kunto kohdallaan.

Tarjoamme sinulle vastuullisen ja haastavan työn sekä mahdollisuuden kehittää ravintolan toimintaa. Tehtävässä saat ison organisaation tuen taaksesi ja mahdollisuuden kehittää myös itseäsi ja osaamistasi.  

Oletko valmis tarttumaan haasteeseen? Tule osaksi mainiota työporukkaamme ja mukaan matkallemme maailman parhaaksi palveluyritykseksi täyttämällä hakemuksesi osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 24.4.2019.


 


ISS Food & Hospitalityn työntekijänä olet osa kansainvälistä työyhteisöä, joka koostuu yli 70 maassa työskentelevistä ravintola-alan huippuosaajista. Innostunut ja osaava henkilökunta tekee yrityksestämme menestyksekkään, ja olemmekin sitoutuneita kehittämään työntekijöistämme alan parhaita. Tarjoamme erinomaiset onnistumisen mahdollisuudet globaalissa palveluyrityksessä, jonka visiona on tulla maailman parhaaksi.


-ISS on savuton työpaikka-