(Poistunut julkaisusta)

Salin vuoropäällikkö Rovaniemelle talveksi!
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2018

Etsimme nyt talvisesongille reipasta salin vuoropäällikköä, jolla ei hyydy hymy kiireenkään keskellä!

Haemme asiakasyrityksellemme Rovaniemelle positiivisen asenteen omaavaa salin vuoropäällikköä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja kestävät talvisesongin ajan, 28.2 saakka (mahdollisesti pidempäänkin).

Vuoropäällikkönä vastaat napakalla otteella osasta ravintolan toimintaa pilke silmäkulmassa. Sinulla on jo kokemusta vastaava tehtävistä, eikä sinulla mene sormi suuhun kiireenkään keskellä. Kiireisellä talvisesongilla pitää olla paineensietokykyä! Olet tiimipelaaja ja saat työtoverisi vetämään yhdestä köydestä. Laadukas lähiruoka on sinulle kunnia-asia ja kerrotkin mielelläsi myös asiakkaille palvelukonseptista. Tarjolla on laadukas paikka hyvillä työkavereilla varustettuna!

Tehtävä edellyttää:

Aiempaa kokemusta ravintolan esimiestyöstä (alalta ylipäätään n.2v-5v kokemusta)

Hygienia- ja anniskelupassia

Ajokortin

Mahdollisuutta vuorotyöhön

Hyvät vuorovaikutustaidot

Suomen ja englannin kielen taito

Paineensietokykyä

Mikäli kiinnostuit, lähetä meille CV:si, palkkatoiveesi sekä suosittelijasi yhteystietoineen järjestelmän kautta (emme ota vastaan sähköpostihakemuksia). Kerro myös, miksi sinut tulisi valita kyseiseen tehtävään. Hae pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!

Huomioimme vain Opteam-järjestelmän kautta lähetetyt hakemukset.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Opteam Lapin toimisto: 010 8500 554, lappi@opteam.fi

Asiakkuuspäällikkö Mika Rauhala, 0400 355 159, mika.rauhala@opteam.fi

”Työ Opteamilla

Työelämä muuttuu vauhdilla eikä sen merkitys ole kaikille enää sama. Jollakin on tähtäimessä täsmällinen urakehitys, vakituinen työ ja teräksenluja oman alansa ammattitaito. Joku toinen taas haluaa paiskia tiukasti hommia rahoittaakseen seuraavan surffireissunsa, tai työskennelläkseen perhe-elämän tai opiskelun ehdoilla. Meitä on moneksi.

Me Opteamilla tarjoamme sinulle erilaisia työnteon malleja. Vuokratyö sopii silloin, kun haluat työskennellä oman elämäsi ehdoilla tai kartuttaa kokemusta ja ammattitaitoa erilaisissa yrityksissä. Rekrytoimme osaajia myös suoraan asiakkaillemme sekä vakituisiin että määräaikaisiin töihin. Meillä voit täydentää osaamistasi myös monipuolisilla koulutuksilla.”