(Poistunut julkaisusta)

Salin vuoropäällikkö, Pyynikin Brewhouse, Tampere
Smile Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.5.2018

PYYNIKIN BREWHOUSE HAKEE SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖÄ TAMPEREELLE

PIRKANMAAN PARHAILTA PAIKALLISILLE

Intohimosta olueen ja rohkeaan ruokaan. Siitä vaahtosi idea Pyynikin käsityöläispanimon ja Hans Välimäen oman panimoravintolan perustamiseksi. Valikoima humalluttaa määrällään ja laadullaan – saatavilla ovat kaikki käsityöläispanimon tuotteet. Tynnyreissä porisee Pyynikin uutuuksia, joiden lisäksi hanasta löytyy lähes 20 olutlaatua ja pulloissa vielä reilusti lisää. Samoin listalta löytyvät siiderit, lonkerot, perisuomalainen sahti ja panimoravintolan oma olut. Välimäen suunnittelema ruokalista mukailee tietysti kaikkea tätä. Oluen rooli on vahva niin itse ruoan valmistuksessa kuin sitä nauttiessakin.


Haemme nyt tiimiimme salin vuoropäällikköä.

Odotamme sinulta reipasta otetta työtekoon, ymmärrystä ravintolan päivittäisestä johtamisesta sekä keskeisistä tunnusluvuista. Esimiehenä osaat kannustaa alaisiasi ja innostaa heitä omalla esimerkilläsi. Asiakaspalvelun laadun ylläpito sekä kehittäminen on työsi keskiössä. Et murru paineessa, vaan kiireessä suoritustasosi nousee entisestään. Osaat tarvittaessa antaa palautetta sekä ottaa sitä vastaan. Olet oma-alotteinen, ja kiinnostunut kehittämään ravintolan toimintaa. Monipuolinen ravintola-alan kokemus katsotaan eduksi.

Tarjoamme: Positiivisen ja mielenkiintoisen työympäristön, mahdollisuuksia kehittyä ja edetä erilaisissa ravintola-alan työtehtävissä.

Salin vuoropäällikönä johdat ja organisoit salin päivittäisiä toimintoja yhdessä ravintolapäällikön kanssa.

Hakijoilta vaaditaan: Hygienia- ja anniskelupassi sekä aikaisempaa työkokemusta ja koulutusta salityöskentelystä.

Katsotaan eduksi: Aikaisempi työkokemus ja koulutus esimiestehtävistä

Työmäärä: Kokoaikainen

Mikäli tunnistit itsesi, niin älä epäröi vaan lähetä hakemuksesi osoitteeseen markus.salomaki@ravintola.fi

Lisätietoja:

Ravintolapäällikkö: Markus Salomäki, markus.salomaki@ravintola.fi

Restamax tekee Suomen suurimman ravintolarekryn yhteistyössä tytäryhtiönsä Smile Henkilöstöpalveluiden kanssa.

Restamax Oyj on vuonna 1996 perustettu suomalainen ravintola-alan palveluihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut konserni. Vuonna 2013 ensimmäisenä suomalaisena ravintolatoimijana NASDAQ Helsinkiin listautunut pörssiyhtiö on kasvanut voimakkaasti koko historiansa ajan. Konsernin yhtiöihin kuuluu yli 130 seurustelu- ja ruokaravintolaa, yökerhoa sekä viihdekeskusta eri puolilla Suomea. Yhtiön tunnettuja ravintolakonsepteja ovat mm. Stefan's Steakhouse, Viihdemaailma Ilona, Classic American Diner ja Colorado Bar & Grill. Restamax Oyj:n vuoden 2016 liikevaihto oli 130,1 miljoonaa euroa ja käyttökate 19,4 miljoonaa euroa. Konserni työllistää sesongista riippuen noin 2 000 henkilöä kokoaikaiseksi muutettuna. Restamaxin tytäryhtiö Smile Henkilöstöpalvelut Oy työllistää kuukausittain noin 8 000 työntekijää. www.restamax.fi ja www.ravintola.fi

Smile Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2002 perustettu henkilöstöpalveluyritys, joka tarjoaa henkilöstövuokrauspalveluja mm. ravintola-alan, rakentamisen, teollisuuden, logistiikan, kunnossapidon sekä terveydenhuoltoalan tarpeisiin. Smile tarjoaa myös suorarekrytointipalvelua. Yhtiö on yksi Suomen suurimmista henkilöstöpalveluyrityksistä. Se välittää työvoimaa yli neljälle sadalle asiakkaalle ympäri Suomen ja työllistää kuukausittain noin 8 000 osaajaa. Smile haluaa Ilon kautta töihin -sloganinsa mukaisesti parantaa suomalaista työelämää ja kehittää koko henkilöstövuokraustoimialaa. Smile Henkilöstöpalvelut Oy on ravintola-alan pörssiyhtiö Restamax Oyj:n tytäryhtiö. www.smilepalvelut.fi