Salin Vuoropäällikkö O'learys Sello, Espoo
Restel Ravintolat Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2021

O’Learys on sporttiravintoloiden ykkönen. Bostonista inspiraationsa saaneet ravintolamme ovat tunnettuja rennosta tunnelmastaan, joka kokoaa niin kaikenikäiset kaveriporukat kuin perheetkin nauttimaan urheilujuhlasta. sporttiravintolan joukkueeseen haetaan nyt uutta vuorokapteenia VUOROPÄÄLLIKÖN tehtävään salin puolelle, kuka ottaa sekä fanit että joukkueen kaikki pelaajat huomioon.

Kauppakeskus Sellossa sijaitseva ravintola muodostavaa yhdessä Feel Vegas -kasinopelimaailman kanssa mielenkiintoisen elämysravintolan, jossa voit saman katon alla nauttia pohjoisamerikkalaisvaikutteisesta ruuasta, ainutlaatuisista urheiluelämyksistä, tapahtumaviihteestä, sekä automaatti- ja pöytäpeleistä. Tulet olemaan osa iloista jengiämme, jossa toisen tukeminen ja auttaminen ovat kaikille sydämen asia.

Vuoropäällikkönä olet osa esimiestiimiämme ja työ sisältää jämäkän vuoronjohtamisen ohella varaston- sekä työvoimakulujen hallintaa, toimipaikan laadullisten tavoitteiden täyttymisen valvontaa ja toimit ravintolapäällikön läheisenä tutkaparina.

Halu oppia uutta ja ottaa vastuuta omaksesi ovat todella isosti plussaa. Toivomme hakijalta joustavuutta, energisyyttä sekä tiimipelaamisen jaloa taitoa. Kokemusta ravintola-alalta esimiestyöstä sekä intohimoa iloiseen asiakaspalveluun. Luot hyvää tunnelmaa sekä asiakkaille, että työkavereillesi. Vuorovaikutteisuus on suuri osa tekemistä, sillä meillä pelataan joukkueena ja onnistutaan yhdessä. Asenne ratkaisee.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (mahdollisuus halutessa myös osa-aikaiseen 90h/3vko). Tehtävän palkkaus on kilpailukykyisesti osaamisesi ja kokemuksesi mukainen. Työvuorot sijoittuvat ma-su 09.00-00.30 välille

Kiinnostuitko?

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja työllistyt Restel Ravintolat Oyn kirjoille.

Mikäli palat halusta päästä mukaan joukkueeseen, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

O'Learys Sello on osa Resteliä, joka on vakaravainen, suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 200 ravintolaa ja se työllistää yli 2500 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan.

Restelin työntekijöillä on huikeat henkilöstöedut! Muun muassa saat tuntuvat alennukset ravintoloidemme ruoka- ja juomatuotteista, liikunta- ja kulttuurietua, Shell ja ST1 polttoainealennusta, merkittäviä etuja Scandicin hotelleissa majoituksesta ja ruoasta sekä pääset mukaan kattavaan henkilöstöetuohjelmaan, jonka kautta saat alennusta ja etuja kymmenistä eri tuotteista ja palveluista.

Restelillä työskentelemällä olet myös osana yhteiskuntavastuuta, sillä Restelin omistama Tradeka jakaa vuosittain miljoonia euroja vastuullisuushankkeisiin.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1516540
  • Tehtäväalue: Matkailu- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 21.12.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo