(Poistunut julkaisusta)

Salin vuoropäällikkö, O´Learys Bakers, Helsinki
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018

Aiheuttavatko sanat Bergeron tai Brady sinussa tunteen jäätävästä kyydistä? Entä osaatko luetella Celticsin avainpelaajat nimeltä? Uskotko urheilun, hyvän oluen ja laadukkaan hampurilaisen pyhään kolminaisuuteen? Oletko jo kannuksia ravintolamaailmasta hankkinut vuoropäällikkö? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme VUOROPÄÄLLIKKÖ O´LEARYS BAKERSIIN

Vastuualueesi

O`Learys Bakersin rennossa ja sporttisessa ilmapiirissä on saman katon alla tarjolla ainutkertaisia urheiluelämyksiä, maukasta jenkkivaikutteista ruokaa ja juomaa sekä viikonloppuisin vauhdikkaat bileet klo 04 asti. O’Learys Bakersissa olet näköalapaikalla Mannerheimintien ja Kalevankadun ravintolapyhätössä.

Vuoropäällikkönä johdat vuorosi henkilökuntaa ja vastaat toimintamallin mukaisesta palvelusta. Huolehdit siis asiakaskokemuksen laadusta, brändin mukaisesta toiminnasta sekä henkilöstön viihtyvyydestä.

Menestyksen avaimet

Olet omiasi tähän tehtävään, mikäli sinulla on asiakaslähtöinen ja ratkaisukeskeinen asenne työntekoon sekä hyvät vuorovaikutustaidot ja paineensietokyky. Olet reipas ja ulospäinsuuntautunut tiimin motivoija ja tsemppaaja. Sopiva tuntemus urheilumaailmasta katsotaan ehdottomasti eduksi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää, että sinulla on jo aiempaa ja mielellään monipuolista kokemusta ravintolan vuoroesimiestehtävistä, esimerkiksi tapahtuma- ja yöravintola-ympäristöistä. Toimenkuva edellyttää suomen lisäksi myös englannin kielen taitamista.

Tarjoamme sinulle

Meillä on tarjota Sinulle kokoaikainen, kuukausipalkkainen työ, jonka palkkaus on kilpailukykyinen, osaamisesi ja kokemuksesi mukainen. Tarjoamme myös mielenkiiintoisen roolin merkittävän ravintola-alan toimijan palveluksessa. Restelillä tunnistetaan lahjakkuudet, pidetään huolta työntekijöistä ja pystytään tarjoamaan laaja kattaus houkuttelevia urapolkuja. Bonuksena tulevat suuren työnantajan erinomaiset henkilöstöedut sekä O´Learys ketjun kansainvälinen yhteistyö. Työsuhde solmitaan Restelin kanssa, Opteamin toimiessa yhteistyökumppanina rekrytoinnissa.

Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta vuorojohtaa sporttista poppoota, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi ! Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel

Edellytykset työnsaannille: Esimieskokemus, Suomen kielen taito, Englannin kielen taito, Anniskelupassi
Eduksi luettavat asiat: Hygieniapassi