(Poistunut julkaisusta)

Salin Vuoropäällikkö, Kesä 2019 MESTARI- JA MERITALLI, Helsinki
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.5.2019

Oletko se Sinä, joka kaipaat tulevaan kesääsi vauhtia, vastuuta ja rutkasti kesäistä ulkoilmaa? Tahdotko osaksi osaavaa ja ammattitaitoista hyvän fiiliksen työtiimiä? Oletko ravintola-alan osaaja, jonka valoisa persoona ilostuttaa sekä asiakkaiden että työtovereiden päivän?
Mikäli vastasit kyllä, olet mahdollisesti etsimämme

VUOROPÄÄLLIKKÖ MESTARI- JA MERITALLIIN KESÄKSI 2019

Vastuualueesi

Perinteikäs ravintola Mestaritalli sijaitsee aivan meren rannalla, hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Töölössä. Ravintola tarjoaa asiakkailleen maittavan lounaan, houkuttelevan sunnuntaibrunssin sekä tunnelmallisen illallispaikan. Juhlapaikkana ravintola on legendaarinen ja viikonloput täyttyvätkin erilaisista tilaisuuksista ja vauhdikkaista tapahtumista.

Vuoropäällikkönä vastaat työvuorossasi Mestari- ja viereisen Meritallin monipuolisten toimintojen sujuvuudesta. Organisoit Mestari- ja Meritallin toimintaa tehden työvuorolistat, laatien tilitykset ja hoitaen tilaukset.

Osallistut aktiivisesti päivittäiseen asiakaspalvelutyöhön Meritallin terassilla, jossa kesäasiakkaita palvellaan pääosin juomatuottein. Pääset myös hoitamaan Mestaritallin erikokoisia ja sisältöisiä asiakastilaisuuksia. Toimenkuvaasi kuuluvat vahvuuksiesi ja mielenkiintosi mukaan joko enemmän Meritallin kesäterassitoiminta tai Mestaritallin salin puolen työtehtävät juoma-ja ruokatarjoilun sekä tilaustoiminnan muodossa. Tämän lisäksi sijaistat ravintolapäällikköä tarpeen vaatiessa.

Menestyksen avaimet

Olet etsimämme henkilö, mikäli halu kantaa vastuuta, hyvät vuorovaikutustaidot ja sitkeys kuvaavat sinua paremmin kuin hyvin! Ravintola-alan osaajana tiedät, että työ on kesäsesonkina hektistä muuttuvine tilanteineen. Sinulla onkin joustava ote työntekoon ja uskallat ottaa ohjat omiin käsiisi tiukankin paikan tullen.

Hallitset à la carte -tarjoilun ja sinulla on anniskeluravintolan varavastaavan pätevyys. Mikäli olet jo ehtinyt kartuttamaan työkokemustasi esimiestehtävissä, katsomme sen ehdottomasti eduksesi. Tartut mielelläsi ilolla ja ammattimaisin ottein toimeen!

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle vaihtelevaa ja monipuolista työtä vilkkaassa työympäristössä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työsuhde on määräaikainen, mielenkiintoinen kesävastuutehtävä alkaen sopimuksen mukaan 1.6.- 2.9.2019.

Koska olet tärkeä osa kesätiimiä, neuvottelellaan kanssasi kilpailukykyinen palkka osaamisesi ja kokemuksesi huomioiden.

Kiinnostuitko?

Kuulostaako hyvältä? Mikäli palat halusta liittyä osaksi joukkoa, älä epäröi, vaan lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Toimi nopeasti, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa ravintolapäällikkö Leena Sandoval numerosta 040 637 3350.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä https://kampanja.opteam.fi/restel