(Poistunut julkaisusta)

Salin vuoropäällikkö CENTRAL, Helsinki
Restel Ravintolat Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2019

Tahdotko osaksi osaavaa ja ammattitaitoista hyvän fiiliksen työtiimiä? Oletko ravintola-alan osaaja, jonka valoisa persoona ilostuttaa sekä asiakkaiden että työtovereiden päivän?

Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme VUOROPÄÄLLIKKÖ ravintola Centraliin, Helsinkiin.

Vastuualueesi

Salin vuoropäällikkönä työvuorossasi vastaat ennen kaikkea asiakaspalvelun laadusta sekä oman salitiimisi hyvinvoinnista ja tehokkaasta toiminnasta yhdessä suorittavassa työssä. Lisäksi huolehdit, että koko tiimisi toimii sekä Restelin sekä Centralin toimintamallien mukaisesti. Tarvittaessa avustat ravintolapäällikköä hänen työssään.

Menestyksen avaimet

Sovit tehtävään loistavasti, mikäli olet aidolla palolla tarjoilijantyöskentelyä kohtaan varusteltu alan ammattilainen, jolta löytyy osaamista salin esimiestehtävistä. Nautit salityöskentelyyn kuuluvasta vilskeestä ja suhtaudut nopeasti muuttuviin tilanteisiin tyynen rauhallisesti. Sinulta löytyy rohkeutta ja pelisilmää antaa palautetta, kannustaa ja tukea tiimiäsi sekä puuttua myös epäkohtiin tilanteen niin vaatiessa.

Tarjoamme sinulle

Central tarjoaa sinulle vastuullista ja monipuolista työtä Helsingin Ullanlinnassa, mahtavien työkavereiden ympäröimänä. Lisäksi pakettiin kuuluvat Restelin erinomaiset ja kattavat henkilöstöedut. Suuren työnantajan palveluksessa Sinulla on lisäksi urallasi hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen (112,5h). Tehtävän palkkaus on kilpailukykyisesti osaamisesi ja kokemuksesi mukainen.

Kiinnostuitko?

Rekrytoinnin yhteistyökumppanina toimii Barona ja työllistyt Restel Ravintolat Oyn kirjoille.

Mikäli palat halusta päästä mukaan tiimiin, älä epäröi vaan lähetä meille hakemuksesi. Toimi nopeasti, sillä paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Restel Oy on suomalainen ravintola-alan yritys, johon kuuluu noin 170 ravintolaa ja se työllistää yli 3000 ravintola-alan ammattilaista. Restelin ruoka- ja juomaravintoloita on kattavasti aina Helsingistä Rovaniemelle ja töitä on tarjolla monipuolisesti kautta maan. Lisää Restelistä työnantajana löydät täältä